Ο Κάρμο φέρεται σαν να είναι χρόνια στον Ολυμπιακό

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

Ο Κάρμο φέρεται σαν να είναι χρόνια στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 12:35 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 18.02.2024

Η συμπεριφορά του Πορτογάλου αμυντικού δείχνει ότι γουστάρει που είναι στους «ερυθρόλευκους»…

Μπορεί να άργησε να έρθει στην Ελλάδα και να τελειώσει η μετακίνησή του από την Πόρτο στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο λίγο καιρό που βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά έχει δείξει ότι γουστάρει που βρίσκεται εδώ! 

Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και όχι μόνο. Στην ομάδα έχουν να λένε για την επαγγελματική του συμπεριφορά, ενώ και εκείνος από την πλευρά του όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα. 

Η συμπεριφορά του είναι σα να βρίσκεται για χρόνια στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες. Αυτό λένε και στο Ρέντη, πως ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είναι συνέχεια με το χαμόγελο και του αρέσει που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους», ενώ και μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνει τα πάντα.

«Τρελάθηκε» με τον κόσμο

Μάλιστα στον πρώτο του αγώνα με κόσμο στο Καραϊσκάκη, σε αυτόν με τη Φερεντσβάρος μετά το ματς δε σταματούσε να μιλάει στους συμπαίκτες του και στους δικούς του ανθρώπους για την ατμόσφαιρα που ένιωσε! 

Του άρεσε το γήπεδο που ήταν γεμάτο και είχε η ομάδα τον κόσμο δίπλα της. Ευχαρίστησε και τον κόσμο μέσω των social media για την παρουσία του στο γήπεδο και γενικά έχει δείξει από νωρίς πως του αρέσει στην ομάδα και θέλει να νιώσει αυτό το «δέσιμο» με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Πλησιάζει το πρώτο του γκολ!

Τόσο στον αγώνα με τον ΟΦΗ όσο και με τη Φερεντσβάρος, ο Κάρμο είχε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο ματς με τους Κρητικούς έκανε ένα σουτ με το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, όμως η ευκαιρία που έχασε με τους Ούγγρους ήταν αυτή που τον έκανε να... τρελαθεί! 

Δεν το πίστευε τι του έβγαλε ο τερματοφύλακας στο 32', όταν έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Ροντινέι και ενώ πήγαινε μέσα ο γκολκίπερ των Ούγγρων μπόρεσε να διώξει. 

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα αυτό που έλεγε ήταν ότι μπορούσε να κάνει καλύτερα την κεφαλιά αλλά εκείνη τη στιγμή στο σημείο που σηκώθηκε για να πάρει την μπάλα τον «τύφλωσαν» τα φώτα από το γήπεδο! Ελπίζει, πάντως, να... τριτώσει με τις ευκαιρίες που έχει να σκοράρει και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ να το βάλει το γκολ που ψάχνει.