Φέρντιναντ: «Ο Γκουαρδιόλα μου έστειλε μήνυμα πριν το ματς και μου είπε "πίστεψέ με, θα τους νικήσουμε"» (vids)

Ρίο Φέρντιναντ & Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Φέρντιναντ: «Ο Γκουαρδιόλα μου έστειλε μήνυμα πριν το ματς και μου είπε "πίστεψέ με, θα τους νικήσουμε"» (vids)

Κώστας Τόπας 08:31 - 18.05.2023

Ο Ρίο Φέρντιναντ δήλωσε ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο επέμενε ότι η ομάδα του θα επικρατήσει των «μερένχες».

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε άνετη νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας με 4-0 σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και με αυτόν τον τρόπο προχώρησε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της διοργάνωσης για πρώτη φορά.

Οι Πολίτες είχαν αποκλειστεί από τους Μαδριλένους, στην ίδια φάση πέρυσι, ωστόσο φέτος ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πήραν την εκδίκησή τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, έγινε μια μεγάλη αποκάλυψη που υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που είχαν οι παίκτες της Σίτι στις δυνατότητές τους και δη ο προπονητής τους Πεπ Γκουαρδιόλα

Όπως τόνισε ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής για το τηλεοπτικό δίκτυο BT Sports, Ρίο Φέρντιναντ, ο Καταλανός τεχνικός του έστειλε… μήνυμα νίκης πριν από το ματς.

«Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μου έστειλε μήνυμα σήμερα (σ.σ. χθες) και μου έγραφε: “πίστεψε με, θα τους νικήσουμε”», είπε ο Φέρντιναντ. «Η εμπιστοσύνη που χρειάζεται να έχεις για να πεις κάτι τέτοιο δύο ή τρεις ώρες πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς, είναι εντυπωσιακό», συνέχισε.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια του «Έτιχαντ» κι άρχισε να δείχνει προς το μέρος του Ρίο Φέρντιναντ, όπως καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.