Ο μαχητής Φέσεν: Οταν ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ επέζησε από τραύματα από μαχαίρι

Ο μαχητής Φέσεν: Οταν ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ επέζησε από τραύματα από μαχαίρι

Κώστας Τόπας 10:53 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 02.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Φέσεν είχε ζήσει ξανά στιγμές τρόμου για την υγεία του στο παρελθόν 2014, όταν είχε τραυματιστεί από μαχαιριά.

Η αναμέτρηση Βάαλβαϊκ – Άγιαξ σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ετιέν Φέσεν, όταν μετά από σύγκρουσή του με τον Μπράιαν Μπρόμπι του Άγιαξ έχασε τις αισθήσεις του οδήγησε τους γιατρούς να κάνουν ακόμα και χρήση απινιδωτή.

Πλέον, ο Ολλανδός κίπερ επέστρεψε στο σπίτι του για να αναρρώσει κι εν συνεχεία να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής (01/10).

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φέσεν έδωσε μάχη για την υγεία του. Το 2014 είχε επιβιώσει, έπειτα από τραύμα από μαχαίρι.  Το επεισόδιο θυμήθηκε πλέον ο ολλανδικός Τύπος, μέσω συνέντευξης που έδωσε ο πορτιέρε της Βάαλβαϊκ στο περιοδικό «Voetball International». Ο Ολλανδός πορτιέρε είπε ότι η επίθεση στην οποία δέχτηκε συνέβη όταν αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δούλευε ως ασφάλεια σε πολυκατάστημα.

«Είδα έναν άντρα να κλέβει ένα iPad από ένα κατάστημα και έτρεξα από το πίσω του. Κατάφερα να τον πιάσω και αρχίσαμε να μαλώνουμε αλλά ξαφνικά είχε ένα τεράστιο μαχαίρι και με χτύπησε», είπε, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλευόταν για πέντε ημέρες, μετά από εκείνο το περιστατικό. 

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση του στον αγώνα με τον Άγιαξ (vid)
REST OF THE WORLD

09:50 - 02.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση του στον αγώνα με τον Άγιαξ (vid)

Ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Φέσεν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής (01/10) μετά τον σοβαρό τραυματισμό που σόκαρε άπαντες στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Αυτή τη φορά, ο Φέσεν αναβίωσε με έναν απινιδωτή και πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά, δεδομένου του φόβου που προκάλεσε σε όλους, τα χειρότερα έχουν τελειώσει, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος: «Μετά την ενημέρωσή μας χθες το βράδυ, σας ενημερώνουμε ότι ο τερματοφύλακας Ετιέν Φάσεν είχε μια καλή νύχτα και συνεχίζει να αναρρώνει... πρέπει να ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ολλανδικής ομάδας.