«Σκ@@α στη Γιουβέντους»: Το κοριτσάκι που έγινε viral στο ματς της Φιορεντίνα (vid)

«Σκ@@α στη Γιουβέντους»: Το κοριτσάκι που έγινε viral στο ματς της Φιορεντίνα (vid)

Sportal newsroom 17:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 22.05.2024

Mία ατάκα ενός κοριτσιού που συνόδευε τους παίκτες της Φιορεντίνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού, έγινε viral στα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/5), η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φιορεντίνα, υποδέχθηκε στην έδρα της την Μόντσα. Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «βιόλα» κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, λοιπόν, εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό που έγινε viral στα social media. Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο - όπως πάντα - συνοδεία παιδιών.

Ένα από αυτά, λοιπόν, φρόντισε να δείξει on camera την απέχθεια της για τη Γιουβέντους, Συγκεκριμένα, ο φακός «έπιασε» τη νεαρή κοπέλα να λέει τη φράση «Σκ@@α στη Γιουβέντους», κοιτώντας με... νάζι την κάμερα.

«Όλοι στην Αθήνα»: Το πανό των οπαδών της Φιορεντίνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Conference League. Η ομάδα της Φλωρεντίας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ενάντια στη Γουέστ Χαμ, από την οποία ηττήθηκε με 2-1, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Οι «βιόλα» θα πάρουν από την UEFA γύρω στα 9.000 εισιτήρια, ωστόσο όπως αναφέρουν στην Ιταλία, στην Αθήνα θα βρίσκονται μόλις 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα. Οι υπόλοιποι φίλοι του ιταλικού συλλόγου μόνο παραπονεμένοι δεν θα είναι, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες.

Την Δευτέρα (13/05) Οι «βιόλα» υποδέχθηκαν τη Μόντσα για την 36η αγωνιστική της Serie A, αλλά είχαν το μυαλό τους και στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα κρέμασαν πανό στο «Αρτέμιο Φράνκι», στο οποίο είχαν γράψει «Tutti ad Atene (σ.σ. Όλοι στην Αθήνα)».

Οι «βιόλα» μέσω των social media ανέφεραν πως η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας ξεκίνησε την Δευτέρα (13/5). Παράλληλα ανέφεραν και τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ένα από τα μαγικά χαρτάκια.

Αναλυτικά οι οπαδοί της Φιορεντίνα θα πρέπει να έχουν έγκυρη κάρτα φιλάθλου και ένα είδος ταυτότητας που χρησιμοποιούν στην γειτονική χώρα για να παίρνουν εισιτήριο.

Στη συνέχεια θα παίρνουν έναν κωδικό από την ιστοσελίδα της ομάδας και με αυτόν θα προμηθεύονται το εισιτήριο από την αντίστοιχη της UEFA. Μέχρι και 48 ώρες πριν τον τελικό θα πρέπει οι Ιταλοί φίλαθλοι να το έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, μέσω της εφαρμογής της UEFA.