Η Φιορεντίνα οδεύει προς sold out για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό

Οπαδοί Φιορεντίνα

i

PrtScr

Η Φιορεντίνα οδεύει προς sold out για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 11:19 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 29.05.2024

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία η Φιορεντίνα τελικά αναμένεται να έχει 9.000 οπαδούς στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για μόλις 3.000 φιλάθλους.

Ισχυρό παρών φαίνεται ότι θα δώσουν οι οπαδοί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις. Συγκεκριμένα, αρχικά είχε ειπωθεί πως οι «βιόλα» θα είχαν μόλις 3.000 φιλάθλους στην Αθήνα, ένας αριθμός που μετέπειτα αυξανόταν με τις χθεσινές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.500 οπαδούς.

Ωστόσο όλα αυτά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Ιταλία φαίνεται ότι τα νούμερα αυτά ότι δεν ισχύον. Η La Nazione πιο αναλυτικά σχολιάζει πως μέχρι στιγμής η Φιορεντίνα έχει ήδη διαθέσει 5.000 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότερα. Οι εκτιμήσεις μάλιστα αναφέρουν ότι μέχρι τον τελικό θα φτάσουν τα 9.000 εισιτήρια, δηλαδή όλα όσα έχει πάρει η ιταλική ομάδα για το σπουδαίο παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους».

Λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος φίλων της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, μίλησε σε ιταλικό Μέσο και αναφέρθηκε για τη δυσκολία που έχουν οι οπαδοί της ομάδας για το ταξίδι μέχρι την Αθήνα. Στην αρχή τόνισε το πόσο ακριβό είναι, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και το πόσο χρονοβόρο είναι μιας και δεν έχει απευθείας πτήση από τη Φλωρεντία και θα χρειαστεί να πάνε σε άλλη πόλη πρώτα.

«Δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πούμε πόσοι οπαδοί θα έρθουν στην Αθήνα. Η πώληση ξεκίνησε σήμερα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει μια μερίδα οπαδών που είχαν ήδη κάνει το βήμα, καθώς ήταν σίγουροι για την παρουσία της Φιορεντίνα στην Αθήνα. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις γύρω από τις πτήσεις τσάρτερ, ωστόσο το κόστος είναι μεγάλο. Πρέπει να βρούμε πτήσεις, δεν υπάρχουν πολλές.

Στην Ιταλία η κατάσταση των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι όπως σε άλλες χώρες. Πρέπει να ταξιδέψεις από την Τοσκάνη σε άλλες πόλεις, κι αυτό ανεβάζει το κόστος. Όσο περισσότερα εισιτήρια αγοράζουν οι οπαδοί της ομάδας, τόσο μικρότερη θα είναι η ανάμειξη με οπαδούς της άλλης ομάδας. Η UEFA πρέπει να έχει έναν τελικό με γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι φυσιολογικό», ήταν τα λόγια του.