Σε τέσσερις ώρες η Φιορεντίνα πούλησε άλλα 2.000 εισιτήρια και έφτασε τα 7.000 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Πανηγυρισμοί παικτών Φιορεντίνα

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Σε τέσσερις ώρες η Φιορεντίνα πούλησε άλλα 2.000 εισιτήρια και έφτασε τα 7.000 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 10:03 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Η Φιορεντίνα πούλησε ακόμα 2.000 εισιτήρια μέσα σε τέσσερις ώρες για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι έφτασαν τα 7.000.

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται για τον δεύτερο σερί τελικό του Conference League. Οι «βιόλα» την περσινή σεζόν ήρθαν αντιμέτωποι με τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα, όπου ηττήθηκαν με 1-2 και φέτος θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Για να φτάσουν εκεί όμως έπρεπε να αποκλείσουν την Κλαμπ Μπριζ, την οποία νίκησαν με 3-2 στην Ιταλία ενώ στο Βέλγιο ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Στην Αθήνα λοιπόν, οι οπαδοί των «βιόλα» αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις.

Στην αρχή δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι θα ταξίδευαν μόλις 3.000 οπαδοί στην Ελλάδα, κάτι που τελικά φαίνεται ότι δεν ισχύει, αφού τελικά οδεύουν προς sold out. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην Ιταλία η Φιορεντίνα πούλησε μέσα σε τέσσερις ώρες άλλα 2.000 εισιτήρια και έφτασε τα 7.000.

Το νούμερο αυτό είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί και θα φτάσει τα 9.000, όσα δηλαδή έχει δώσει η UEFA σε κάθε ομάδα για τον τελικό.

«Το κόστος για το ταξίδι στην Αθήνα είναι ακριβό, στην Ιταλία η κατάσταση με τις αεροπορικές δεν είναι απλή»

Ο πρόεδρος φίλων της Φιορεντίνα μιλώντας σε ιταλικό Μέσο είχε σχολιάσει πως το ταξίδι για την Αθήνα δεν είναι απλή υπόθεση. Αφού δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις και πρώτα θα πρέπει να πάνε σε άλλη πόλη της Ιταλίας και μετά να φτάσουν στην Αθήνα. Ενώ τόνισε πως τα αεροπορικά εισιτήρια είναι αρκετά ακριβά.

«Δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πούμε πόσοι οπαδοί θα έρθουν στην Αθήνα. Η πώληση ξεκίνησε σήμερα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει μια μερίδα οπαδών που είχαν ήδη κάνει το βήμα, καθώς ήταν σίγουροι για την παρουσία της Φιορεντίνα στην Αθήνα. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις γύρω από τις πτήσεις τσάρτερ, ωστόσο το κόστος είναι μεγάλο. Πρέπει να βρούμε πτήσεις, δεν υπάρχουν πολλές.

Στην Ιταλία η κατάσταση των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι όπως σε άλλες χώρες. Πρέπει να ταξιδέψεις από την Τοσκάνη σε άλλες πόλεις, κι αυτό ανεβάζει το κόστος. Όσο περισσότερα εισιτήρια αγοράζουν οι οπαδοί της ομάδας, τόσο μικρότερη θα είναι η ανάμειξη με οπαδούς της άλλης ομάδας. Η UEFA πρέπει να έχει έναν τελικό με γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι φυσιολογικό», ήταν τα λόγια του.