«Η Φιορεντίνα θα έχει περίπου 3.000 οπαδούς στην Opap Arena κόντρα στον Ολυμπιακό»
i

©Photo by Fantasista/Getty Images

«Η Φιορεντίνα θα έχει περίπου 3.000 οπαδούς στην Opap Arena κόντρα στον Ολυμπιακό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:10 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:10 - 28.05.2024

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως μόλις 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα δώσουν το «παρών» στην Opap Arena για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Corriere dello Sport το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) έβαλε νέα δεδομένα σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League στην Opap Arena ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, οι «βιόλα» θα έχουν μόλις 3.000 οπαδούς της στην Opap Arena για τον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Αυτήν τη στιγμή υπολογίζεται ότι θα ακολουθήσουν 3.000 οπαδοί τον Μπιράγκι και τους συμπαίκτες του: Και δεδομένου ότι είναι αδιανόητο η UEFA να αφήσει την υπόλοιπη ποσότητα απούλητη, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βρεθούν στο γήπεδο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού», αναφέρει η Corriere dello Sport.

Στην εφημερίδα ο Ντε Σινόπολι εξηγεί: «Είναι μία περίπλοκη εκδρομή, γιατί σε αντίθεση με την περσινή, στην Πράγα, όπου μπορούσες να πας και οδικώς, στην Αθήνα μπορείς να πας μόνο αεροπορικώς και τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία.

Για να είμαι ακριβής, υπάρχει και η λύση τού να πας οδικώς, αλλά μιλάμε για 1.500 χιλιόμετρα, μέσω Ηγουμενίτσας, να διασχίσεις μετά τη μισή Ελλάδα… Το Μέσο, που προτιμούν οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, είναι το αεροπλάνο, αλλά ακόμη και με τσάρτερ θα χρειαστείς μίνιμουμ 440 ευρώ για τα μέλη και 460 ευρώ για τα μη μέλη, συν, φυσικά, το εισιτήριο του αγώνα.

Αυτήν τη στιγμή, η εκτίμηση, που υπάρχει, δυστυχώς, κάνει λόγο για εκδρομή 3.000 οπαδών. Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια, που θα επιστραφούν, θα δοθούν στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα αφήσει κενές θέσεις η UEFA, άρα θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου».