Την Δευτέρα (13/5) ξεκινάει την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού η Φιορεντίνα
i

©Photo by Fantasista/Getty Images

Την Δευτέρα (13/5) ξεκινάει την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού η Φιορεντίνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:25 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 20.05.2024

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα (13/5) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων της για τον σπουδαίο τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως την Δευτέρα (13/5) θα ξεκινήσει την διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στην Opap Arena.

Οι «βιόλα» μέσω των social media ανέφεραν πως η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (13/5). Παράλληλα ανέφεραν και τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ένα από τα μαγικά χαρτάκια.

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός χαλάει(;) το... γλυκό. Γιατί δεν (μπορεί να) είναι τυχαία όλη αυτή η πρεμούρα, που τόσο αθώα «απλώνεται» στο διαδίκτυο εν είδη προβληματισμού «για την ασφάλεια διεξαγωγής του τελικού». Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Αναλυτικά οι οπαδοί της Φιορεντίνα θα πρέπει να έχουν έγκυρη κάρτα φιλάθλου και ένα είδος ταυτότητας που χρησιμοποιούν στην γειτονική χώρα για να παίρνουν εισιτήριο.

Στη συνέχεια θα παίρνουν έναν κωδικό από την ιστοσελίδα της ομάδας και με αυτόν θα προμηθεύονται το εισιτήριο από την αντίστοιχη της UEFA. Μέχρι και 48 ώρες πριν τον τελικό θα πρέπει οι Ιταλοί φίλαθλοι να το έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, μέσω της εφαρμογής της UEFA.

Έτσι, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το βράδυ της 29ης Μαΐου, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου του Europa Conference League.

Το συγκεκριμένο τρόπαιο του έχει ύψος 57,5 εκατοστά και ζυγίζει 11 κιλά. Αποτελείται από 32 μεταλλικές ράβδους, όσες και οι ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων του Europa Conference League. Οι 32 ράβδοι στριφογυρίζουν δημιουργώντας το σχήμα του τροπαίου, ενώ όπως τονίζουν οι δημιουργοί του, η πορεία που έχουν οι ράβδοι είναι εμπνευσμένη από την κίνηση της μπάλας που κατευθύνεται προς τα δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρόπαιο του Europa Conference League φαίνεται καλύτερα όταν κρατιέται ψηλά, με την ανοιχτή δομή των 32 εξάγωνων ράβδων να δημιουργούν ένα μοτίβο διαφάνειας στο εσωτερικό του.