Έγραψε ιστορία με το χατ-τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκρέγκοριτς - Το πρώτο του μετά από σχεδόν 15 χρόνια καριέρας (vids)

Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς

i

© Intime

Έγραψε ιστορία με το χατ-τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γκρέγκοριτς - Το πρώτο του μετά από σχεδόν 15 χρόνια καριέρας (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:30 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 30.11.2023

Ρεκόρ έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό o Mίχαελ Γκρέγκοριτς, ο οποίος μετά από σχεδόν 15 χρόνια καριέρας πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Με το «βαρύ» 5-0 θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός από τη Γερμανία, εκεί όπου η Φράιμπουργκ τον... διέλυσε μέσα στην έδρα της για το Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κάθε αδράνεια της άμυνας των Πειραιωτών για να σκοράρει. 

Κάπως έτσι, τα τρία από τα πέντε γκολ προήλθαν από εκείνον, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα άνετο τρίποντο. Εκτός αυτού, όμως, ο Αυστριακός σέντερ φορ κατόρθωσε να καταγράψει και ένα σπουδαίο επίτευγμα το βράδυ της Πέμπτης (30/11). 

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος κατάφερε να πετύχει για πρώτη φορά στην καριέρα του χατ-τρικ, έπειτα από σχεδόν 15 χρόνια θητείας στα επαγγελματικά γήπεδα. Για την ιστορία, ο Γκρέγκοριτς σε συνολικά 422 παιχνίδια έχει σκοράρει 94 γκολ, με τα περισσότερα να είναι φορώντας τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ

Δείτε τα γκολ του Γκρέγκοριτς κόντρα στον Ολυμπιακό: