Έγινε η ζημιά και τώρα… τρέχει!

Νίκολας Φρέιρε

i

© Intime

Έγινε η ζημιά και τώρα… τρέχει!

Χωρίς Φρέιρε στη Σερβία ο Ολυμπιακός, οριστικά εκτός και στοχεύει στο ντέρμπι.

Η αρχική ανησυχία που υπήρχε κατά την αλλαγή του στα Γιάννινα, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ, μετατράπηκε σε… ζημιά κι έτσι ο Νίκολας Φρέιρε, δεν θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία

Ο Αργεντίνος στόπερ, έχει μυϊκό τραυματισμό και σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα-δώδεκα ημέρες. Αυτό, συνεπάγεται πως πλέον θα ρίξει όλο το βάρος, ώστε να προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη. Πάει… μακριά βέβαια η ιστορία, αλλά αυτή τη στιγμή, έτσι έχουν τα δεδομένα.

Κατά κάποιο τρόπο, ο Μαρτίνεθ νιώθει και δικαιωμένος που στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προστάτευσε τον Παναγιώτη Ρέτσο, αφήνοντάς τον στην Αθήνα. Δεν θέλησε να ρισκάρει εκεί τη συμμετοχή του και όλα δείχνουν πως ο Ρέτσος, θα είναι μαζί με τον Ντόι στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η απουσία του Φρέιρε, αφήνει την ομάδα με τρίτο στόπερ τον Πορόζο. Θυμίζουμε βέβαια, πως ο Φρέιρε ήταν ο μοιραίος στην πρεμιέρα με την Φράιμπουργκ, κάνοντας το λάθος γύρισμα από το οποίο ήρθε το 0-1 για τους Γερμανούς, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του ματς.

Η επετειακή εκδήλωση του Ολυμπιακού στον Αναστόπουλο για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 03.10.2023

Η επετειακή εκδήλωση του Ολυμπιακού στον Αναστόπουλο για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού (gallery)

Ο Νίκος Αναστόπουλος τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί και οφείλει να βρει το κατάλληλο σχήμα, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φύγει με το τρίποντο από τη Σερβία, ώστε να επιστρέψει για τα καλά, στη διεκδίκηση της πρόκρισης από τον πρώτο όμιλο του Europa League. Ο Ισπανός προπονητής άλλωστε, θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, δεν αρκείται με την πρώτη θέση στην Ελλάδα, είναι κάτι που τον ενδιαφέρει…