Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν και δεν σκοπεύει να πάει στον τελικό (vid)

Ντεσάν - Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά και Ντιντιέ Ντεσάν/Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπενζεμά ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Ντεσάν και δεν σκοπεύει να πάει στον τελικό (vid)

Κώστας Τόπας 13:26 - 15.12.2022

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή, καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του προπονητή των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο 34χρονος Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του κι έτσι εδώ κι αρκετές ημέρες έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τους «μερένγχες», οι οποίοι μάλιστα του έχουν χορηγήσει και σχετική άδεια σε περίπτωση που θελήσει να ταξιδέψει στην Ντόχα του Κατάρ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Relevo», κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά είναι δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» όταν είχε ερωτηθεί για το αν θα επιστρέψει ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε... την πόρτα απαντώντας: «Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου».

Μετά την επικράτηση της Γαλλίας με το Μαρόκο, ο Ντεσάν κράτηση ίδια στάση όταν ρωτήθηκε εκ νέου για τον Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πως: «Πφφ... προτιμώ να μην σου απαντήσω. Ελάτε, επόμενη ερώτηση».

Οι τοποθετήσεις του Ντεσάν δεν άρεσαν καθόλου στον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και γι' αυτό σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, δεν επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του την Κυριακή (18/12, 17:00) στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή.