Απίστευτο σκηνικό στη Γαλλία: Παίκτες πέταξαν καπνογόνα στους οπαδούς της ομάδας τους! (vid)

Απίστευτο σκηνικό στη Γαλλία: Παίκτες πέταξαν καπνογόνα στους οπαδούς της ομάδας τους! (vid)

Sportal newsroom 15:57 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 18.05.2024

Οι οπαδοί της Τρουά ξεκίνησαν επεισόδια στον αγώνα με τη Βαλενσιέν, με αποτέλεσμα αυτός να διακοπεί και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες της ομάδας, που... απάντησαν.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Τρουά! Η γαλλική ομάδα, που πριν από έναν χρόνο βρισκόταν στη Ligue 1, υποβιβάστηκε οριστικά από τη Ligue 2 στην τρίτη κατηγορία μετά την ισοπαλία (1-1) στο παιχνίδι με τη Βαλενσιέν. Και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς...

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, οι οργανωμένοι οπαδοί της Τρουά άρχισαν να πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά του City Group, που έχει μετατρέψει τη γαλλική ομάδα σε «θυγατρική» για τις υπόλοιπες ομάδες της εταιρείας.

Οι ποδοσφαιριστές της Τρουά ενοχλήθηκαν πολύ από την αντιμετώπιση των οπαδών και μάλιστα αντέδρασαν. Πως; Άρχισαν να πετούν τα κανπογόνα πίσω στυος φιλάθλους, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας... καπνογονοπόλεμος.

Πάντως, αυτοί οι δύο συνεχόμενοι υποβιβασμοί έρχονται ως συνέπεια της κακής διαχείρισης του City Football Group με την Τρουά. Το 2020, η εν λόγω ομάδα των επενδυτών αγόρασε τον γαλλικό σύλλογο που ήταν στη Ligue 2. Πέτυχαν την άνοδο στη Ligue 1 και από εκεί και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα, φτάνοντας πλέον στο σημείο η Τρουά να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία.

Οι οπαδοί κατηγορούν τους ανθρώπους του City Football Group, καθώς οι κορυφαίοι παίκτες της γαλλικής ομάδας παίρνουν μεταγραφή συνεχώς στις υπόλοιπες ομάδες, που ανήκουν στην εταιρεία.