Γέμισε με σημειώσεις το μπλοκάκι του Αλμέιδα
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Γέμισε με σημειώσεις το μπλοκάκι του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 21:50 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 02.09.2023

Ο Αλμέιδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν μια ευκαιρία να πάρουν μια πολύ γερή δόση και εικόνα από την Μπράιτον, την οποία θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα των ομίλων

Είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει αυτή την στιγμή να ακούει κουβέντα ούτε για τις "μάχες" που έχει να δώσει η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League γενικώς, ούτε για την Μπράιτον ειδικώς. Βλέπετε, μέχρι να ταξιδέψει η Ένωση το Amex Stadium και στη Νότια Αγγλία για την πρεμιέρα, έχει μπροστά της δυο σημαντικότατα ματς πρωταθλήματος. Το πρώτο αύριο στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο και μόνο εκεί έχει το μυαλό του ο Αλμέιδα. 

Αλμέιδα: «Χάσαμε ένα όνειρο, έχουμε καινούργια μπροστά μας – Έπρεπε για το πρόγραμμα να το σκεφτούν καλύτερα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:49 - 02.09.2023

Αλμέιδα: «Χάσαμε ένα όνειρο, έχουμε καινούργια μπροστά μας – Έπρεπε για το πρόγραμμα να το σκεφτούν καλύτερα»

Αφήνει πίσω του ο Αλμέιδα τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ, κοιτάζει μπροστά σε Βόλο και Europa League, αλλά εκφράζει και έναν προβληματισμό για το γεγονός πως δεν έχει δοθεί προτεραιότητα στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Παρόλα αυτά, τα έφερε έτσι η τύχη, που σχεδόν αμέσως μόλις πάτησαν το πόδι τους στο ξενοδοχείο στη Μαγνησία οι άνθρωποι της αποστολής της ΑΕΚ, έπεσαν πάνω στο ματς πρωταθλήματος της Μπράιτον με αντίπαλο τη Νιούκαστλ. Και προφανώς και ο Αλμέιδα, αλλά και οι παίκτες της Ένωσης, δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να παρακολουθήσουν και να μελετήσουν τον πρώτο αντίπαλό τους, στους ομίλους του Europa League.

Εξάλλου κάθε ευκαιρία να "διαβάζει" τον αντίπαλο, ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, δεν την αφήνουν να πάει χαμένη. Και είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός θα γέμισε το μπλοκάκι του με σημειώσεις, καθώς αυτό το ματς της Μπράιτον με αντίπαλο τη νεόπλουτη Νιούκαστλ και ο τρόπος που κέρδισε με 3-1, ήταν ένα πολύ χαρακτηριστικό δείγμα της φιλοσοφίας και της αγωνιστικής ταυτότητας της ομάδας του Ντε Τσέρμπι. Επομένως αποτελούσε καλή ευκαιρία... κατασκοπίας. Έστω και αν αυτό αποτέλεσμα μια παρένθεση της δουλειάς του Αλμέιδα, πάνω στο αγωνιστικό πλάνο του αυριανού ματς με τον Βόλο.