Στην Ελλάδα ο Γεντβάι για τον Παναθηναϊκό: «Πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας» (vids)

Τιν Γεντβάι

i

Τιν Γεντβάι/ ©Intime

Στην Ελλάδα ο Γεντβάι για τον Παναθηναϊκό: «Πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας» (vids)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:42 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 14.07.2023

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/07) στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Λίγο μετά τις 15:00, ο Τιν Γεντβάι πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα φορέσει το «τριφύλλι» στο στήθος με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ενώ η συμφωνία περιέχει και οψιόν αγοράς.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/07) το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Γεντβάι μίλησε για την μεταγραφή του στο «τριφύλλι», τους στόχους που έχει θέσει αλλά και για τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τιν Γεντβάι: Ενα παιδί του πολέμου που τον συγκρίνουν με τον Μαλντίνι και του αρέσουν τα θεαματικά γκολ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:56 - 14.07.2023

Τιν Γεντβάι: Ενα παιδί του πολέμου που τον συγκρίνουν με τον Μαλντίνι και του αρέσουν τα θεαματικά γκολ (vids)

Ενας αμυντικός που σκόραρε θεαματικά γκολ κατά το πέρασμα του στη Bundesliga, έζησε το όνειρο με την εθνική Κροατίας και στη χώρα του τον συγκρίνουν με τον Μαλντίνι. Ο Τιν Γεντβάι αναμένεται να φορέσει σύντομα το «τριφύλλι» στο στήθος με στόχο να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. 

Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το who is who του Γεντβάι

Ο 27χρονος αμυντικός, ποδοσφαιρικό «προϊόν» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχει περάσει σε νεαρή ηλικία από τη Ρόμα. Ακολούθως τον αγόρασε η Λεβερκούζεν αντί 7 εκατ. ευρώ, ενώ από το 2021 ανήκει στη ρωσική ομάδα. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Αλ Αΐν των Η.Α.Ε., ενώ είναι 26 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας. Ήταν μάλιστα μέλος της 23άδας της «Χρβάτσκα» το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου οι Κροάτες έφτασαν ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε μέσα από την κάμερα του Sportal την άφιξη του Γεντβάι