Η ενδεκάδα της Εθνικής στον τελικό με τη Γεωργία

O Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Η ενδεκάδα της Εθνικής στον τελικό με τη Γεωργία

Γιώργος Σακελλαρίου 17:47 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 26.03.2024

O Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε για τον τελικό με τη Γεωργία, με φόντο το Euro 2024, την ενδεκάδα που διέλυσε το Καζακστάν.

Ώρα τελικού για την Εθνική μας ομάδα!

Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με τη Γεωργία στην Τιφλίδα στο πλαίσιο του τελικού των playoffs του Nations League και με φόντο την πρόκριση στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όσον αφορά στις αρχικές επιλογές του Πογέτ, ο Ουρουγουανός επέλεξε την ίδια ενδεκάδα που συνέτριψε 5-0 το Καζακστάν.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, ο Μπάλντοκ θα παίξει δεξί μπακ και θα έχει πολύ έργο με τον Κβαρατσχέλια στην πλευρά του. Ο Πογέτ και οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει σε ανάλυση της Γεωργίας και δεν στέκονται, βέβαια, μόνο στον Κβαρατσχέλια. Οι γηπεδούχοι έχουν ορισμένους παίκτες που παίζουν σε καλά πρωταθλήματα και θέλουν προσοχή.

Σε κάθε περίπτωση, έχουν δοθεί ειδικές εντολές στον Μπάλντοκ για την αντιμετώπισή του, ενώ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του Μασούρα με τις επιστροφές του.

Αριστερό μπακ θα παίξει ο Τσιμίκας και στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος. Στα χαφ θ’ αγωνιστεί ο Κουρμπέλης με τον Μάνταλο και πιο μπροστά σ’ ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Μπακασέτας.

Πόσο έχει αλλάξει η Εθνική Ελλάδας από το τελευταίο ματς κόντρα στη Γεωργία;
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:45 - 26.03.2024

Πόσο έχει αλλάξει η Εθνική Ελλάδας από το τελευταίο ματς κόντρα στη Γεωργία;

Λίγες ώρες έχουν μείνει για τον μεγάλο τελικό της Εθνικής Ελλάδας στην Τιφλίδα με τη Γεωργία και το Sportal σας παρουσιάζει πόσο έχει αλλάξει η «γαλανόλευκη» από την τελευταία αναμέτρηση της κόντρα στους Γεωργιανούς.

Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Πέλκας, δεξιά ο Μασούρας και ο Ιωαννίδης στην κορυφή. Η Ελλάδα, όπως και να έχει, εκτός από τους έντεκα που θα παραταχθούν, έχει παίκτες στον πάγκο για ν’ αλλάξουν τη ροή του αγώνα, όπως οι Γιακουμάκης, Παυλίδης και Κωνσταντέλιας.

Δείτε τη διάταξη της Εθνικής

Sportal Studio Live με Γεωργία - Ελλάδα για την πρόκριση στο Euro 2024