Γερεμέγεφ: «Ο ανταγωνισμός με Σπόραρ και Ιωαννίδη είναι μεγάλος»

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

© Intime

Γερεμέγεφ: «Ο ανταγωνισμός με Σπόραρ και Ιωαννίδη είναι μεγάλος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:32 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 03.10.2023

Ο «λυτρωτής» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, μίλησε για το ονειρικό ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο 29χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και «λύτρωσε» τους πράσινους (2-2).

Με αφορμή το ονειρικό του ντεμπούτο με το «τριφύλλι» στο στήθος, ο Γερεμέγεφ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport» ότι ξέρει πώς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τους Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερεμέγεφ:

Για το πρώτο γκολ στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μου στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ μου με τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά, αισθάνομαι μεν χαρά για το σκοράρισμα, αλλά δεν μπορώ να νιώσω ικανοποίηση, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε».

Για την αίσθηση μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πάντα θέλουμε να νικάμε, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Από την άλλη, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, ο ένας βαθμός είναι προτιμότερος από τον κανένα βαθμό».

Για το αν προβληματίζεται επειδή η ομάδα δεν νίκησε ή κρατά τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού που αρνείται να χάσει: «Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο μεγάλες και ποιοτικές ομάδες και έφεραν ισοπαλία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Ήμασταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και είχαμε τις πιο επικίνδυνες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε».

Για το αν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι: «Εγώ είμαι χαρούμενος που έπαιξα μερικά λεπτά και βοήθησα τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο σκοπός μου, να βοηθήσω την ομάδα και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Για το πώς ένας παίκτης που δεν παίζει, μπαίνει ξαφνικά και καταφέρνει να βοηθήσει: «Δεν το σκέφτομαι έτσι, δεν είναι αυτός ο τρόπος που λειτουργώ. Προσπαθώ να αποδεικνύω την αξία μου στις προπονήσεις και όταν θα έρθει η ώρα να αγωνιστώ, έχω αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρω. Ξέρω τι μπορώ να κάνω στην αντίπαλη περιοχή, γνωρίζω πώς να κινηθώ και πώς να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος γιατί με τον ΠΑΟΚ είχα τη δυνατότητα να παίξω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Για τον ανταγωνισμό με Σπόραρ, Ιωαννίδη: «Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσω χρόνο, στο ρόστερ υπάρχουν άλλοι δύο εξαιρετικοί επιθετικοί, ο Άντραζ και ο Φώτης. Οπότε, εκ των πραγμάτων ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Εγώ θα επαναλάβω ότι θα κάνω τη δουλειά μου και θα περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή».