Οι αποφάσεις του Μαρτίνς που εξόργισαν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι αποφάσεις του Μαρτίνς που εξόργισαν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 22:45 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 02.10.2023

Η διαιτησία του Πορτογάλου στη Λεωφόρο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το «ασπρόμαυρο» ποτήρι και προήλθε η έκρηξη του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ακόμα έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον Τιάγκο Μαρτίνς και όχι μόνο, αφού «βράζουν» με την διαιτησία του Πορτογάλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Η έντονη οργή των ανθρώπων του Δικεφάλου, εκφράστηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο flash interview, αλλά και στη συνέντευξη τύπου με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πως πρόκειται για συσσωρευμένη οργή για τα σφυρίγματα που παίρνουν οι τρεις του ΠΟΚ, την ώρα που ο Δικέφαλος έχει συνεχώς κόντρα διαιτησίες. Για να μην υπάρχει παρερμηνεία οι «ασπρόμαυροι» δεν ζητούν να παίρνουν σφυρίγματα, που θα αδικήσουν τον αντίπαλο τους, αλλά πενηνταρίσιεε διαιτησίες.

Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με τον Μαρτίνς, αφού ο Πορτογάλος διαιτητής όχι μόνο έκλεισε τα μάτι σε εμφανέστατα φάουλ που έγιναν σε παίκτες του Δικεφάλου, αλλά του τιμώρησε και με κίτρινη κάρτα.

Το ποτήρι, ωστόσο ξεχείλισε με την απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι να κρατήσει παραπάνω χρόνο καθυστερήσεων με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να υπάρξει αλλοίωση!

Συγκεκριμένα, τα «εγκλήματα» του Πορτογάλου ξεκίνησαν με το… χέρι που είδε σε τετ α τετ του Κωνσταντέλια, που αντί να δώσει φάουλ χρέωσε χέρι στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Η συνέχεια δόθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όπου ο Τάισον έβγαινε στην αντεπίθεση, ο Γεντβάι τον ανέτρεψε και ο διαιτητής όχι μόνο δεν υπέδειξε την παράβαση, αλλά τιμώρησε τον Βραζιλιάνο με κάρτα!

Τα «όργια» του Μαρτίνς συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σε δύο περιπτώσεις χάρισε κίτρινη κάρτα στον Παλάσιος για μαρκαρίσματα στον Μπάμπα Ράχμαν.

Κυριάκος Κυριάκος εναντίον Γιοβάνοβιτς: «To ποδόσφαιρο δεν άλλαξε με βιβλίο, τσάι και συμπάθεια, αλλά με μάχες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:20 - 02.10.2023

Κυριάκος Κυριάκος εναντίον Γιοβάνοβιτς: «To ποδόσφαιρο δεν άλλαξε με βιβλίο, τσάι και συμπάθεια, αλλά με μάχες»

Ο Κυριάκος Κυριάκος ξέσπασε κατά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα όσα ειπώθηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με τελικό σκορ 2-2 στη Λεωφόρο.

Στο 75′ μάλιστα ο Χουάνκαρ ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ και έβγαλε την μπάλα πλάγιο, με τον διαιτητή να δίνει το πλάγιο υπέρ του Παναθηναϊκού!

Άξιο αναφοράς είναι πως στον Δικέφαλο αναφέρουν πως υπάρχουν και δύο φάουλ στον Κουλιεράκη (το ένα πριν την ισοφάριση του Παναθηναϊκού), τα οποία δεν δόθηκαν.