Νάγκελσμαν: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα είναι η Ελλάδα, θέλουμε τη νίκη»

Νάγκελσμαν: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα είναι η Ελλάδα, θέλουμε τη νίκη»

Sportal newsroom 21:25 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 07.06.2024

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε εν όψει του φιλικού αγώνα με την Εθνική Ελλάδας και τόνισε ότι εκείνος και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Το βράδυ της Παρασκευής (07/06, 21:45) η Ελλάδα θα διασταυρώσει τα ξίφη της σε φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία. Και παρότι δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό κίνητρο, μιας και πρόκειται για φιλικό, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη, που θα τους κάνει καλό εν όψει του Euro 2024, όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Ελλάδα: «Το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό για αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε καθώς έχουν αλλάξει προπονητή. Είναι κρίμα γιατί δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε 100 τοις εκατό, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία».

Για την ενδεκάδα στο φιλικό με την Ελλάδα: «Έχουμε στο μυαλό μας μια αρχική ενδεκάδα, η απόδοση πρέπει να είναι σωστή αύριο. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, θα αποφύγω να το ανακοινώσω τώρα. Στη χειρότερη περίπτωση, κάποιος τραυματίζεται αύριο το απόγευμα και πρέπει να αλλάξω τα πλάνα μου. Είναι ανόητο να γίνεται αυτή η συζήτηση τώρα».

Για το αν είναι έτοιμος ο Σανέ: «Ο Σανέ είναι μία επιλογή για αύριο. Έλαβε μέρος σε δύο προπονήσεις κανονικά. Τώρα έχει βρει έναν καλό τρόπο. Παρόλα αυτά λαμβάνεται υπόψη ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει ακόμα βασικός. Θα πρέπει να μαζέψει λεπτά αύριο για να μπει στον ρυθμό».

Για την κορυφή της επίθεσης: «Είμαστε χαρούμενοι που η αφθονία επέστρεψε. Είναι καλό που έχουμε πάλι έναν καθαρόαιμο επιθετικό στην ομάδα. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαρα κατανεμημένοι. Όταν ο Χάβερτς παίζει, είναι λίγο μπροστά. Πρέπει να αποδώσει. Θα πάρει τον χρόνο παιχνιδιού του και ο Φίλκρουγκ και θα προσφέρει γκολ και αίσθηση».

Από την πλευρά του ο Χάβερτς δήλωσε:

Για τον Φίλκρουγκ: «Τα πάμε πολύ καλά. Ένας υγιής ανταγωνισμός είναι πάντα μέρος του αθλήματος, έχουμε και οι δύο διαφορετικές ιδιότητες. Για εμάς, στόχος είναι να βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία της ομάδας».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι διαφορετικό. Νιώθω ότι γελάμε περισσότερο. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη».