Για να μην χάσει προπόνηση η ΑΕΚ, πάει στο προπονητικό του Άγιαξ

Για να μην χάσει προπόνηση η ΑΕΚ, πάει στο προπονητικό του Άγιαξ

Κώστας Τσίλης 01:22 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:22 - 15.12.2023

Δεν επιστρέφει αύριο πρωί στην Αθήνα η αποστολή της ΑΕΚ, καθώς ο Αλμέιδα θέλει να μην χάσουν προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του

Είναι δεδομένο πως και ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του, θα περάσουν μια δύσκολη νύχτα και θα στριφογυρίζουν στο κρεβάτι τους όταν σκέφτονται τον αποκλεισμό. Κυρίως τον τρόπο που ήρθε, σ' αυτό το τελευταίο ματς με τον Άγιαξ. Και όχι μόνο. Όμως πρώτος ο Αλμέιδα ξέρει πως η ζωή συνεχίζεται. Ήδη έδωσε το σύνθημα για διατήρηση όσων η ΑΕΚ κατέκτησε πέρυσι με το νταμπλ. Σύνθημα στροφής στην μάχη του πρωταθλήματος για αρχή. 

Δεν ταιριάζει το μαύρο, σ’ αυτή την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:03 - 15.12.2023

Δεν ταιριάζει το μαύρο, σ’ αυτή την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πλήρωσε πανάκριβα και τις ευκαιρίες που έχασε και τις ευκαιρίες που έδωσε στον Άγιαξ στον "τελικό" του Άμστερνταμ, αλλά όταν καταλαγιάσει η αντάρα του αποκλεισμού, θα μείνει η ανάκτηση της χαμένης ευρωπαϊκής ταυτότητας - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Εξ ου και πλέον για τον Αλμέιδα μετράει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά ούτε και να χαθεί η αυριανή προπόνηση. Γι αυτό επέλεξε να μην "πετάξει" για Αθήνα η αποστολή αύριο νωρίς το πρωί. Αντ' αυτού θα κάνει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ. Και το απόγευμα θα πάρει την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα. Κάτι ανάλογο, είχε κάνει και μετά το ματς με την Μπράιτον στην Αγγλία. 

Όσο για την αγωνία του Αλμέιδα, αυτή πλέον αφορά τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός έφυγε από το γήπεδο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Άγιαξ. Υποβασταζόμενος και με πόνους στον αστράγαλο. Μένει να φανεί αν υπάρχει ζημιά και πόσο σοβαρή είναι. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα, αμά τη επιστροφή στην Αθήνα.