Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Γιακουμάκης με γκολ και ασίστ (vids)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

PrtScr

Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Γιακουμάκης με γκολ και ασίστ (vids)

Κώστας Τόπας 08:05 - 08.11.2023

Γι' ακόμη ένα παιχνίδι, ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αταλάντα η οποία επικράτησε με 4-2 της Κολόμπους και πήγε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Γιώργος Γιακουμάκης αναδείχθηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στο πρωτάθλημα! Μία απίστευτη διάκριση για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος μέτρησε 17 γκολ σε 27 αγώνες και στη σχετική ψηφοφορία άφησε πίσω του 18 μονάδες τον Λιονέλ Μέσι της Ίντερ Μαϊάμι!

Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής φορ συνέχισε τις τρομερές εμφανίσεις του με την Ατλάντα, καθώς αυτή τη φορά στο δεύτερο παιχνίδι του στα play off του MLS, ο Γιακουμάκης, κράτησε ζωντανή την ομάδα του που θα πάει σε... τελικό τα ξημερώματα της Κυριακής με την Κολόμπους.

Ο υψηλόσωμος φορ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, ενώ παρά την γρήγορη ισοφάριση του Κούτσο (45'), κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη στο Mercedes-Benz με ασίστ στον Σίλβα στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά «καθάρισαν» το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1, με τον Γιακουμάκη να έχει δεύτερη ασίστ στο 83ο λεπτό στον Μοσκέρα, ενώ ο Αλμάδα πέτυχε το 4-1 στο 88', πριν ο Άρφατσεν μειώσει στο τελικό 4-2.