Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντάει σε διλήμματα ποδοσφαιριστών μέσω ενός βίντεο στο Tiktok (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντάει σε διλήμματα ποδοσφαιριστών μέσω ενός βίντεο στο Tiktok (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:46 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 18.05.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόσταρε ένα βίντεο στο Tiktok, στο οποίο απαντάει σε διλήμματα ποδοσφαιριστών και στο τέλος επιλέγει τον καλύτερο όλων από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοινοποίησε ένα όμορφο βίντεο στη σελίδα του στο Tiktok όπου απαντάει σε διλήμματα με ποδοσφαιριστές και στο τέλος επιλέγει τον καλύτερο από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας τις τελευταίες μέρες δείχνει πόσο του αρέσει το ποδόσφαιρο μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα είχε ποστάρει μια φωτογραφία που πανηγύριζε την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League ωστόσο είχε υποπέσει και σε μια απίστευτη γκάφα.

Η αναζήτηση για τον νέο προπονητή του Γιάννη συνεχίζεται: Νέος υποψήφιος για τον πάγκο των Μπακς
NBA

18:35 - 15.05.2023

Η αναζήτηση για τον νέο προπονητή του Γιάννη συνεχίζεται: Νέος υποψήφιος για τον πάγκο των Μπακς

Το Μιλγουόκι ψάχνει τον νέο του κόουτς που θα προσπαθήσει να βάλει ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και το όνομα που ακούγεται όλο και πιο έντονα είναι αυτό του Κρις Κουίν.

Ο Γιάννης δεν έμεινε εκεί και χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά με ένα βίντεο στο Tiktok, όπου απαντάει σε διλήμματα ποδοσφαιριστών και ανακηρύσσει τον τελικό νικητή από τις υφιστάμενες επιλογές. Αρχικά ο Τέβεζ επιλέχθηκε αντί του Πέδρι, με τους Ζιντάν, Ντιέγκο Σιμεόνε και Έρλινγκ Χάαλαντ να προκρίνονται σε βάρος των Λούις Φίγκο, Καρίντσα και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στην άλλη πλευρά του παζλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αντί του Αλφρέντο Ντι Στέφανο, τον Μάικλ Εσιέν αντί του Ένζο Φερνάντες, τον Ενγκολό Καντέ αντί του Φερνάντο Τόρες και τον Ρομπέρτο Μπάτζιο αντί του Μπεμπέτο.

Στα προημιτελικά ο Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε του Τέβεζ, ο Χάαλαντ του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Λεβαντόφσκι του Εσιέν και ο Καντέ του Μπάτζιο. Στον τελικό προκρίθηκαν οι Ζιντάν και Λεβαντόφσκι σε βάρος των Χάαλαντ και Καντέ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ο τελικός νικητής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@giannis_an34

Zinedine zidane!!!! ⚽️🏟️

♬ Change My Mind - Chris Alan Lee