Η αναζήτηση για τον νέο προπονητή του Γιάννη συνεχίζεται: Νέος υποψήφιος για τον πάγκο των Μπακς

Κρις Κουίν

i

ss

Η αναζήτηση για τον νέο προπονητή του Γιάννη συνεχίζεται: Νέος υποψήφιος για τον πάγκο των Μπακς

Νίκος Καλαμπάκας 18:35 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 15.05.2023

Το Μιλγουόκι ψάχνει τον νέο του κόουτς που θα προσπαθήσει να βάλει ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και το όνομα που ακούγεται όλο και πιο έντονα είναι αυτό του Κρις Κουίν.

Το Sportal σας είχε γράψει προ ημερών ότι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο των «ελαφιών» είναι και ο βοηθός προπονητή των Μαΐάμι Χιτ, Κρις Κουίν. Πλέον, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το Μιλγουόκι ζήτησε άδεια από το Μαϊάμι προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τον 39χρονο.

Οι Μπακς δεν θα βιαστούν στο θέμα του νέου προπονητή τους και θα αναζητήσουν με ηρεμία τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να φέρει την ομάδα ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κυριαρχία Τέιτουμ και στο Top 5 του ΝΒΑ (vid)
NBA

12:47 - 15.05.2023

Κυριαρχία Τέιτουμ και στο Top 5 του ΝΒΑ (vid)

Ο Τζέισον Τέιτουμ πραγματοποίησε μια από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις στην ιστορία των πλέι οφ και ταυτόχρονα χάρισε πλούσιο θέαμα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις του Top 5 της βραδιάς.

Ο Ουίλιαμς και οι άλλοι!

Η βιασύνη σε περιπτώσεις σαν και αυτή δεν είναι καλός σύμβουλος και οι Μπακς δεν έχουν σκοπό να παρασυρθούν. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο νέος κόουτς να διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και να έχει πολλές παραστάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο. Τέτοια είναι η περίπτωση του Μόντι Ουίλιαμς, που πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από τους Φοίνιξ Σανς. Αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο ΝΒΑ το 2022, έκανε σπουδαία δουλειά με το Φοίνιξ, όμως ο αποκλεισμός των Σανς από τους Νάγκετς, τον έθεσε εκτός ομάδας.

Ο κόουτς αρέσει πολύ στους Μπακς οι οποίοι φέρονται να έχουν τον Ουίλιαμς σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι τους. Το αν θα προχωρήσουν μαζί του είναι άγνωστο, αφού όπως σας γράψαμε και πιο πριν, οι Μπακς δεν θα βιαστούν και θα εξαντλήσουν όσο χρονικό περιθώριο έχουν πριν κάνουν την κίνησή τους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα ονόματα των Νικ Νερς και Φρανκ Βόγκελ. Ο πρώτος απολύθηκε από τους Ράπτορς έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2019 και αρέσει πολύ στη διοίκηση των Μπακς.

Ο Βόγκελ φέτος δεν βρέθηκε σε πάγκο, αφού είχε απολυθεί από τους Λέικερς, που τον αντικατέστησαν με τον Ντέιβιντ Χαμ.

Οι επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή για τη θέση, είναι οι κόουτς που σας αναφέραμε. Οι Μπακς εξετάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και όταν ολοκληρώσουν τις συνεντεύξεις τους με όλους του υποψήφιους, θα καταλήξουν στον άνθρωπο που θα εμπιστευθούν τις τύχες της ομάδας τους...