Κυριαρχία Τέιτουμ και στο Top 5 του ΝΒΑ (vid)

Τζέισον Τέιτουμ

Κυριαρχία Τέιτουμ και στο Top 5 του ΝΒΑ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:47 - 15.05.2023

Ο Τζέισον Τέιτουμ πραγματοποίησε μια από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις στην ιστορία των πλέι οφ και ταυτόχρονα χάρισε πλούσιο θέαμα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις του Top 5 της βραδιάς.

Στους ρυθμούς του Τζέισον Τέιτουμ κινούνταν οι Μπόστον Σέλτικς, αλλά και το Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής απέναντι στους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο ηγέτης της ομάδας του Τζόε Μαζούλα πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με μια σπουδαία εμφάνιση έκανε τη διαφορά.

Κόντρα στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ο JT ήταν ασταμάτητος, μετρώντας 51 πόντους, 11/22 σουτ και 6/10 τρίποντα, σε μια κυριαρχική εμφάνιση, δίχως να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στον Τζοέλ Εμπίντ και την παρέα του. Κάτι το οποίο συμβαίνει σε σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα της Φιλαδέλφεια να μην έχει το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να φτάσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο... διαστημικός Τέιτουμ οδήγησε τους Σέλτικς στον τελικό της Ανατολής με ρεκόρ πόντων σε game 7
NBA

01:32 - 15.05.2023

Ο... διαστημικός Τέιτουμ οδήγησε τους Σέλτικς στον τελικό της Ανατολής με ρεκόρ πόντων σε game 7

Ο Τζέισον Τέιτουμ σημείωσε 51 πόντους στο έβδομο παιχνίδι της σειράς των Σέλτικς με τους Σίξερς (112-88), οδηγώντας την ομάδα της Βοστώνης στους τελικού της Ανατολική περιφέρειας.

Ο Τέιτουμ επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάστασή του, βρίσκοντας ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πήρε τη μπάλα, έφτιαξε φάσεις για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του και δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο του αγώνα να είναι επιθετικός, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυα των Σίξερς.

Αυτό αποτυπώνεται και στο Top 5 της βραδιάς. Ο ηγέτης των Σέλτικς κατάφερε να κατακτήσει τόσο την πρώτη, όσο και την δεύτερη θέση, χάρη στις εμπνεύσεις του, σε ένα Top 5 στο οποίο οι «Κέλτες» είχαν τη μερίδα του λέοντος, με τον Μάρκους Σμαρτ να φωνάζει εμφατικά «παρών» στην άμυνα. 

Η αδιάνόητη εμφάνιση του Τέιτουμ που έκανε τον πλανήτη να «υποκλιθεί» (vid)
NBA

08:39 - 15.05.2023

Η αδιάνόητη εμφάνιση του Τέιτουμ που έκανε τον πλανήτη να «υποκλιθεί» (vid)

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μπόστον Σέλτικς, στη μεγάλη νίκη στο Game 7 απέναντι στους Φιλαδέλφεια 76ερς, με την εμφάνισή του να ξυπνάει άσχημες μνήμες στον Ντοκ Ρίβερς.

Την ίδια ώρα που οι Σίξερς έχουν να επιδείξουν μια εντυπωσιακή τάπα του ΝτεΆντονι Μέλτον στο νο.5, αλλά και ένα κλέψιμο του Τζέιμς Χάρντεν, που κατέληξε σε κάρφωμα στην πρώτη φάση του αγώνα, κερδίζοντας με αυτή την κίνηση μια θέση ανάμεσα στις 5 καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Δείτε το Top 5 της βραδιάς από το παιχνίδι των Σέλτικς με τους Σίξερς στο TD Garden.