Ο Γιάννης Καραλής πόσταρε το βιβλίο «Ο Ηλίθιος» αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό!
i

© Intime

Ο Γιάννης Καραλής πόσταρε το βιβλίο «Ο Ηλίθιος» αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό!

Sportal newsroom 20:53 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 27.08.2023

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, σχολίασε μέσω μιας ανάρτησης του την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Μελισσανίδη, Διαμαντόπουλο και ΕΠΟ.

Από την πρώτη αγωνιστική αρχίζει ουσιαστικά ο «πόλεμος» στη Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός χθες (26/8) έκανε τη δική του πρεμιέρα, όπως και η ΑΕΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που τρέχουν παράλληλα στα προκριματικά του Champions League.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «πράσινοι» έχοντας σοβαρά παράπονα από την αντιμετώπιση του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιάννης Καραλής, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media σχολίασε την ανακοίνωση του Τριφυλλιού.

«Προηγήθηκαν στο 11' και στο 37' ήταν 2-0. Και ΜΕΤΑ, λένε, τους προκαλούσε ο Διαμαντόπουλος που χάρισε έναν...σκασμό κάρτες στον Βόλο. Όμως αυτοί είχαν ήδη καθαρίσει το ματς (έγινε και 3-0). Άρα οι χαρισμενες κάρτες (ίσως και καμμιά αποβολή;) ευνόησαν τον Βόλο για το...ΕΠΟΜΕΝΟ ματς. Ε;

Που υποδέχεται την ΑΕΚ, δηλαδή! Κατά τ' άλλα, "να χαίρεται ο κ.Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο". Ντοστογιέφσκι που σας χρειάζεται!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καραλής στο ποστάρισμα του.