Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 12:50 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 06.01.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και της μισής... Premier League.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί αν μη τι άλλο το πρόσωπο του ΠΑΟΚ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Εως τώρα μετράει 11 συμμετοχές (667') και τρεις ασίστ κι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου για την μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν κάνει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον συμπεριλάβουν στη μεταγραφική τους λίστα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής έκδοσης του yahoo, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Άρσεναλ έχουν στο μπλοκάκι τους τον 19χρονο Έλληνα μέσο.

Εκτός από τα δύο «μεγαθήρια» της Ευρώπης, ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο στόχαστρο και των Κρίσταλ Πάλας,  Λίντς, Γουλβς, Αϊντχόφεν και Βαλένθια.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι οι άνθρωποι της Άρσεναλ θα προγραμματίσουν ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν διά ζώσης τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη, ενώ βάζουν και οικονομικές λεπτομέρειες σημειώνοντας πως μία συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Eάν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει για πώληση αυτόν τον μήνα, αναμένεται ότι ο Κωνσταντελιάς θα παραμείνει δανεικός στην Ελλάδα για το υπόλοιπο της σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.