Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ όταν εμφανίζεται με βίντεο ο Σαββίδης;

Ιβάν Σαββίδης

i

Ο Ιβάν Σαββίδης / © Intime

Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ όταν εμφανίζεται με βίντεο ο Σαββίδης;

Το... backstage από τις παρεμβάσεις του Ιβάν Σαββίδη μέσω κλήσης. Που εμφανίζεται, πως συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 1-0 μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. 

Φυσικά, ο πρόεδρος του Δικεφάλου ήταν χαρούμενος με την εικόνα και τη νίκη της ομάδας και θέλησε να συγχαρεί όσους συμμετείχαν σε αυτή.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, με τους παίκτες των «ασπρόμαυρων» να χαίρονται για αυτή τους τη νίκη, αφού επικράτησαν επί του αντιπάλου τους στο ντέρμπι της πόλης, ενώ πήραν άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα της Super League.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, παρότι στα μίτινγκ με τους επιτελείς της ομάδας εμφανίζεται σε μέσω οθόνης στο ειδικό γραφείο, που υπάρχει στο γήπεδο της Τούμπας, χθες (4/1) εμφανίστηκε μέσω κινητού. Η αλήθεια είναι πως όταν πρόκειται να μιλήσει στην ομάδα μετά από αγώνα, όσο αυτή βρίσκεται στα αποδυτήρια εμφανίζεται μέσω οθόνης κινητού.

Όταν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενημερώθηκαν για το γεγονός πως θα τους μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης ηρέμησαν για λίγο, προκειμένου να ακούσουν όσα είχε να τους πει. Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία πανηγυρίσαν μαζί του, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που του αφιέρωσαν αυτή τη νίκη.

Μπορεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει καιρό να συναντηθεί δια ζώσης με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, αλλά η σχέση του μαζί τους είναι πραγματικά άριστη, αφού όλοι τον θεωρούν κάτι σαν πατρική φιγούρα.