Ζενίτ και Λοκομοτίβ ενδιαφέρονται για Ίνγκασον - «Φρένο» από Γκαγκάτση

Ζενίτ και Λοκομοτίβ ενδιαφέρονται για Ίνγκασον - «Φρένο» από Γκαγκάτση

O Ίνγκι Ίνγκασον μοιάζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των Λοκομοτίβ Μόσχας και Ζενίτ, ωστόσο ο Μάκης Γκαγκάτσης έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει υπάρξει επαφή του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:00 τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωστόσο, εδώ και λίγα 24ωρα είναι ανοιχτή και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, με δημοσιεύματα από την Ρωσία να αναφέρουν πως η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον από τον Δικέφαλo.

Παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια του άρθρου υπάρχει τοποθέτηση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση για το θέμα, στην οποία αναφέρει πως:

«Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δεν μιλάμε καν για τη μεταγραφή του παίκτη, γιατί δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον για τον Ίνγκασον από καμία ομάδα. Εάν ληφθεί μια πρόταση, θα αξιολογηθεί αναλόγως, αλλά είναι βασικός παίκτης για εμάς και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας».

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες όντως τσεκάρουν τον παίκτη, αλλά όπως ανέφερε και το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχουν στείλει κάποια πρόταση.