ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Άρη
i

Ραζβάν Λουτσέσκου/ © Intime

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Άρη

Μάνος Τσαλγατίδης 12:04 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 04.01.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το σχέδιο του για την νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, χωρίς να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί, Τσαούση και Κούρτιτς. Οι επικρατέστεροι 11 στο πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σημαντικό και δύσκολο αγώνα μπροστά του, καθώς απόψε (4/1) αντιμετωπίζει τον Άρη στο στάδιο της Τούμπας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Τσαούση και Κούρτιτς, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού και έτσι οι δοκιμές για την ενδεκάδα του ντέρμπι έγιναν χωρίς τους συγκεκριμένους τρεις.

Όπως φαίνεται στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα τους Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Σάστρε, που επανήλθε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Στον άξονα θα κινούνται οι Αουγκούστο και Σβαμπ, ενώ πιο μπροστά τους στη θέση 10 θα βρεθεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Δικεφάλου θα τοποθετηθεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στο δεξί ο Νάρεϊ. Τέλος για την κορυφή αυτής θα επιλεχθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Όσον αφορά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια οι θέσεις τους δεν θα είναι... φιξαρισμένες, αλλά θα αλλάζουν συνεχώς μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε με ανακοίνωση της του φιλάθλους της και πάλι στην Τούμπα μετά τις 13 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Βόλο (3-0), εφιστώντας μεταξύ άλλων την προσοχή σχετικά με το άναμμα πυρσών και οτιδήποτε ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία της έδρας ή χρηματικό πρόστιμο.

Aναλυτικά:

«Τον κάθε αγώνα από δω και πέρα πρέπει να τον δίνουμε μαζί!

Με πίστη, πάθος, συμμετοχή αλλά και πολλή προσοχή! Καλούμε τους φιλάθλους μας σήμερα αλλά και σε κάθε αγώνα της Τούμπας ως το τέλος της χρονιάς, να συμπεριφερθούν όπως ξέρουν και πρέπει, προκειμένου να μη στερηθούμε τη δύναμη της έδρας μας ούτε για μια φορά! Αποφεύγουμε το άναμμα πυρσών, που επιφέρει χρηματικές τιμωρίες.

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και εν γένει εύφλεκτα υλικά, που οδηγούν αυτόματα σε τιμωρία έδρας. Μας έλειψε ο παλμός και η ένταση της Τούμπας μας.

Μας έλειψε η στήριξη και τα συναισθήματα που προκαλεί η βοή της. Σας περιμένουμε!»