Δυνατές «μάχες» σε Τούμπα, Τρίπολη και Αγρίνιο
i

Φαμπιάνο, Κουλιεράκης και Ίνγκασον/ ©Intime

Δυνατές «μάχες» σε Τούμπα, Τρίπολη και Αγρίνιο

09:56 - 04.01.2023

Με τρία ματς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Παναιτωλικός - Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης - Λαμία συμπληρώνουν το μενού.

Ποδαρικό με ντέρμπι για το 2023. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα (20:00, Novasports Prime), ματς με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε περίπτωση νίκη πιάνει στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό και μειώνει την διαφορά από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο Άρης με «διπλό» περνά τον Βόλο στην πέμπτη θέση και μειώνει τη διαφορά στο «τρίποντο» από τους «ασπρόμαυρους». 

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Γκαρσία, Ετέμπο, Νταρίντα – Ιτούρμπε, Γκρέι, Μαντσίνι

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τη Λαμία (17:00, Novasports) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης), ματς με το οποίο ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League. Την τελευταία στιγμή θα φανεί αν ο Άκης Μάντζιος θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων. Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (0-5) ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη η Λαμία, βρίσκεται στην 13η θέση και θα προσπαθήσει ν πάρει ό, τι καλύτερο μπορεί. 

Πιθανές ενδεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας - Μπαρτόλο, Μπερτόγλιο, Κρέσπι - Μπαράλες. 

Λαμία: Γκαραβέλης - Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς - Μπεχαράνο, Τζανδάρης - Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης, Ρόμανιτς - Μανούσος.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Παναιτωλικός και Ατρόμητος κοντράρονται στο γήπεδο του Αγρινίου σήμερα το απόγευμα (18:00, Cosmote Sport 1 ) για την 16η αγωνιστική της Super League 1. Αμφότερες αναζητούν την νίκη που θα τις φέρει ακόμα πιο κοντά στην έκτη θέση, η οποία οδηγεί στα play offs. Στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς βρίσκονται τα «καναρίνια», στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς βρίσκονται οι Περιστεριώτες. 1-1 είχε λήξει το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Aνέστης- Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης- Ντίας, Μάρτενσον, Φλόρες- Σενγκέλια, Κολοβός, Καρέλης

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης-Κεσχρίντα, Αθανασίου, Στρούγγης, Ντε Μποκ- Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης-Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Ροτάριου, Κιάρτανσον

Tags: