Χωρίς Πάλμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης!
i

Ο Λουίς Πάλμα / © Intime

Χωρίς Πάλμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης!

Sportal newsroom 18:10 - 03.01.2023

Ο Άρης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λουίς Πάλμα για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4/1, 20:00).

Την προετοιμασία του για το αυριανό (4/1, 20:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο Άρης και μετά την προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία δεν έχει συμπεριληφθεί ο Λουίς Πάλμα.

Ο 22χρονος άσος έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού που υπέστη στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναιτωλικού (1-0), ενώ νοκ-άουτ είναι και ο Ενκουλού. Από 'κει και πέρα, για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή ο Βλάντιμρ Νταρίντα.

ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες του Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:10 - 02.01.2023

ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες του Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Άρη, με το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας (2/1) να εστιάζεται στην επιθετική τακτική. Θεραπεία και γυμναστήριο για τον Ελ Καντουρί, που δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος».