ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα πήρε... μπρος

Νέλσον Ολιβέιρα

i

Νέλσον Ολιβέιρα/©Intime

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα πήρε... μπρος

Μάνος Τσαλγατίδης 13:48 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 03.01.2023

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει πάρει το… δρόμο της επιστροφής στον καλό του εαυτό.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τη σεζόν με μια ατυχία, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έσπασε το πλευρό του.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχε βρει ρυθμό από την προηγούμενη σεζόν, που είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τον κράτησε πίσω.

Παρότι άργησε ο Πορτογάλος κατάφερε να βρει τον ρυθμό του και μάλιστα πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα έχει βρει δίχτυα 7 φορές και μάλιστα έχει σκοράρει στα τελευταία 5 ματς του Δικεφάλου.

Άξιο αναφοράς είναι πως έχει αφήσει πίσω του τον Κάλεντ Νάρεϊ, που έχει τέσσερα γκολ.

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 στην Καλαμάτα επί της τοπικής ομάδας χάρη στα γκολ των Ολιβέιρα και Μπράντον. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού ο «Δικέφαλος» και η ρεβάνς της Τούμπας μοιάζει είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Έτσι, το 2023 τον βρίσκει πρώτο σκόρερ σε μια κομβική χρονιά για τον ίδιο, καθώς το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση αυτού.

Πάντως, αυτό δεν δείχνει να τον προβληματίζει ακόμα, αφού ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξη του:

«Για να είμαι τίμιος, δεν το σκέφτομαι, προσπαθώ μετά από μια δύσκολη περίοδο, να επιστρέψω στο 100%. Θέλω να δείξω ότι είμαι ο ποδοσφαιριστής που περίμεναν, όταν αποφάσισαν να με φέρουν στον ΠΑΟΚ. Είχαν προσδοκίες από μένα, και θέλω να ξεπληρώσω ότι έκαναν για μένα, δείχνοντας ότι είμαι αυτό που πήραν. Έχω χρόνο να σκεφτώ για το συμβόλαιό μου, τώρα το μόνο που θέλω, είναι να παίζω, να ανεβαίνω να κερδίζουμε, να προχωράμε, να είμαι ο Ολιβέιρα».