Ο Κωνσταντέλιας που (και πάλι) ξεχώρισε παντού
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Ο Κωνσταντέλιας που (και πάλι) ξεχώρισε παντού

Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ, με το νεαρό μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου να καταγράφει μια γεμάτη εμφάνιση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, πέρα από την «μαγική» ασίστ που έβγαλε στον Νέλσον Ολιβέιρα, είχε μεγάλη συμμετοχή στην κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία παιχνιδιού για τους «ασπρόμαυρους». Ο Κωνσταντέλιας, είχε 12 εύστοχες μεταβιβάσεις, 5/10 γεμίσματα και δύο σουτ στην εστία του Ατρόμητου, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Περιστεριωτών.

Σημαντική, ωστόσο ήταν η συνεισφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή στο πρέσινγκ, αφού ο Κωνσταντέλιας κατέγραψε στην στατιστική του τρία κλεψίματα, βοηθώντας και στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Γενικότερα από την ημέρα που ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό μεσοεπιθετικό έχει καταγράψει κάποια εντυπωσιακά νούμερα.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει 12 συμμετοχές, κάτι που μεταφράζεται σε 687 αγωνιστικά λεπτά. Επίσης, έχει δώσει και μία ασίστ. Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των κλεψιμάτων του, αφού έχει καταφέρει να πάρει τη μπάλα από αντίπαλο 17 φορές. Κάτι που είναι αξιοπρόσεκτο, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ.

Όσον αφορά τις μεταβιβάσεις του συνολικά έχει 41 σωστές. Άλλωστε και ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν τον αποθέωσε μετά το παιχνίδι λέγοντας:

«Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και μπορώ να πω πως ήταν διαρκής κίνδυνος για την ομάδα μου. Εχει σπουδαία τεχνική και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι πως δεν κρύβεται στην αποτυχία. Δεν τα παρατά δηλαδή ακόμη και αν κάνει λάθος. Εχει πολύ καλό κάθετο παιχνίδι, είναι δυνατός στο ένας εναντίον ενός και δημιουργεί κινδύνους».