ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες του Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη
i

Ελ Καντουρί / © Intime

ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες του Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Άρη

Μάνος Τσαλγατίδης 18:10 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 02.01.2023

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Άρη, με το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας (2/1) να εστιάζεται στην επιθετική τακτική. Θεραπεία και γυμναστήριο για τον Ελ Καντουρί, που δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Άρη, με την προπόνηση της Δευτέρας (2/1). Το πρόγραμμα εκγύμνασης είχε κυρίως ασκήσεις επιθετικής τακτικής. Για ακόμα μια ημέρα οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Γιάσμιν Κούρτιτς κινήθηκαν ατομικά. Δεδομένα εκτός μάχης του ντέρμπι με τον Άρη οι δύο τελευταίοι, μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες του Μαροκινού να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του «Δικεφάλου»:

«Δύο μέρες πριν την επιστροφή στο γήπεδο της Τούμπας και την μάχη με τον Άρη, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής.

Η προπόνηση της Δευτέρας (02.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησε δουλειά στον τομέα της επιθετικής τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε έγινε και πρακτική εφαρμογή των όσων έδειξαν οι προπονητές στους παίκτες μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, θεραπεία έκανε κι ο Μάριος Τσαούσης, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Τρίτη (03.01) στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00».