Ο Ούγγρος Μπόγκναρ «σφυρίζει» το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης
i

Τόμας Μπόγκναρ/©Intime

Ο Ούγγρος Μπόγκναρ «σφυρίζει» το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης

Κώστας Τόπας 10:52 - 02.01.2023

Ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΠΑΟΚ κι Άρη.

Τους διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γνωστοποίησε, η ΚΕΔ ορίζοντας τον Τάμας Μπόγκναρ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Ούγγρος ρέφερι είναι γνώριμος στους «κίτρινους» καθώς είχε διευθύνει τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο και τη λευκή ισοπαλία πέρυσι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Για βοηθούς ο Μπόγκναρ θα έχει τους συμπατριώτες του Μπούζας Μπάλανς και Κόμπορ Πέτερ. Στο VAR θα βρεθεί ο, επίσης, Ούγγρος Μπέκερ Μπάλανς και στο AVAR o Κωνσταντίνος Ψάρρης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (VAR Κουμπαράκης) θα είναι στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Φωτιάς στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (VAR Σιδηρόπουλος), ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο Ιωνικός - Ολυμπιακός (VAR Μανούχος), ο Ευαγγέλου (VAR Περράκης) στο ΟΦΗ - Βόλος, ο Κωνσταντίνος Κάτοικος (VAR Παπαπέτρου) στο Αστέρας - Λαμία και ο Μαλούτας (VAR Γκορτσίλας) στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος.