Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνει ο Ολυμπιακός
i

Ο Μίτσελ με τους ποδοσφαιριστές / © Intime

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνει ο Ολυμπιακός

H δουλειά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να έγινε, όμως ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη συνέχεια μπροστά του και ο Μίτσελ θέλει τους παίκτες σε επαγρύπνηση.

Η δουλειά έγινε καλά για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τo 5-0, ωστόσο τίποτα δεν τελείωσε. Κάθε άλλο, μόλις… άρχισε, η προσπάθεια για την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως την ομάδα του την περιμένει σκληρή δουλειά και το επόμενο ραντεβού, είναι το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου στις 21:30 στο γήπεδο του Ιωνικού που «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. 

Η Πρωτοχρονιά θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στο γήπεδο ωστόσο, καθώς αυτό επιβάλλει το πρόγραμμα. Μετά την «παγωμάρα» και το 2-2 στα Γιάννινα, το μενού είχε ένα ρεπό τα Χριστούγεννα. 

Ακολούθησε το 5-0 επί του Αστέρα και τώρα ο Μίτσελ ρίχνει το βάρος στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Το μενού είχε ρεπό την Παρασκευή, αλλά Πρωτοχρονιά θα βρει τους παίκτες στο γήπεδο. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την ακρίβεια, όπου θα κάνουν την προτελευταία τους προπόνηση, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Ένα ματς που ο Μίτσελ αυτό που σκέφτεται, είναι αν θα δώσει τη φανέλα του βασικού στον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες, τίθεται στη διάθεσή του, έχει το δικαίωμα συμμετοχής πλέον και δείχνει σε καλή κατάσταση. Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω του, εκτιμά ότι θα βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια την ομάδα. Και ο Ροντινέι νιώθει καλά,περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του, που πιθανότατα θα γίνει κόντρα στον Ιωνικό. Είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους «ερυθρόλευκους» έτσι, με την ελπίδα πως το 2023 θα φέρει καλύτερο πρόσωπο για την ομάδα. Έκλεισε καλά η σεζόν για τους Πειραιώτες με σπουδαία εμφάνιση, αλλά δεν αρκεί. Έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος και θα κληθεί να δουλέψει πολύ και στη συνέχεια, ώστε να καταφέρει να μειώσει και άλλο η διαφορά.