Βρήκε (;) ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης

i

© Intime

Βρήκε (;) ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο Γιαννίκης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:36 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 09.01.2024

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο Αργύρης Γιαννίκης βρήκε την πρώτη του ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια και αυτή είναι η 1860 Μόναχο

Μία ομάδα που στο παρελθόν έγραψε λαμπρή ιστορία φαίνεται πως θα αναλάβει ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος εικάζεται πως θα υπογράψει σε σύλλογο μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Kicker», ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της 1860 Μόναχο, που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. 

«Ένας Ελληνογερμανός θα βοηθήσει τα λιοντάρια του Μονάχου να σώσουν τη χρονιά; Σύμφωνα με πληροφορίες της "Kicker", o Αργύρης Γιαννίκης θα αναλάβει προπονητής στην ομάδα. Μάλιστα, αυτές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο Έλληνας να αναλάβει τις τύχες της την Τετάρτη, στο φιλικό με την αυστιρική Τιρόλ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα. 

Εφόσον αυτό ισχύσει, τότε ο Γιαννίκης θα αναλάβει την πρώτη του ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Αναλυτικότερα, τελευταία φορά που ο 43χρονος βρέθηκε σε πάγκο ήταν τον Μάρτιο του 2022, όταν προπονούσε την ΑΕΚ. Ο ίδιος είχε μείνει για 23 παιχνίδια στην Ένωση, με συνολικό απολογισμό 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες. 

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί γερμανικό ποδόσφαιρο, αφού έχει περάσει από ουκ ολίγες ομάδες των χαμηλότερων στρωμάτων. Η αρχή ήρθε με τον ίδιο να αναλαμβάνει βοηθός στην Κάρλσρουερ, ενώ τον ίδιο ρόλο είχε και στην Ινγκολσταντ. Η πρώτη του θητεία ως πρώτος τεχνικός ήταν στην Έσεν, ενώ ανέλαβε και την Άαλεν, πριν καταλήξει το 2019 στον ΠΑΣ Γιάννινα.