Γιατί ο Πικέ πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μακριά από τη νέα του αγαπημένη

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ

i

Κλάρα Κία και Ζεράρ Πικέ/ ©Instagram @3gerardpique

Γιατί ο Πικέ πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μακριά από τη νέα του αγαπημένη

Sportal newsroom 21:15 - 19.02.2023

O Ζεράρ Πικέ δεν πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την Κλάρα Κία Μάρτι, όμως είχε έναν σημαντικό λόγο πίσω από αυτή την επιλογή.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία μέρα όπου η πλειονότητα των ανθρώπων επέλεξε να την περάσει παρέα με το έτερον ήμισυ τους, την ώρα που οι ελεύθεροι έψαχναν μάταια - ή και όχι - να το βρουν. 

Εξαίρεση και στις δύο περιπτώσεις αποτελεί ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ούτε... single είναι, ούτε όμως αφιέρωσε την 14η Φεβρουαρίου με την Κλάρα Κία Μάρτι. Όμως ο Ισπανός είχε σημαντικό λόγο για τον οποίο προτίμησε να μείνει μακριά από την πολυσυζητημένη σύντροφο του και όχι αυτός δεν ήταν επειδή αποφάσισε να επιστρέψει στη Σακίρα.

«Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε ένα εστιατόριο που συνηθίζει να πηγαίνει συχνά στην περιοχή της Βαρκελώνης. Εθεάθη στο εν λόγω σημείο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τα παιδιά του.

Όλες του η ώρες είναι παρέα με την Κλάρα Κία και, σίγουρα, βγαίνουν έξω για φαγητό, αλλά η εν λόγω μέρα ήταν εκείνη όπου είχε την επιμέλεια των παιδιών του και έτσι πήγε μαζί τους για να φάει μια κρέπα», σχολίασε η Λάουρα Φα, δημοσιογράφος του «El Periodico de Catalunya», μέσω του podcast «Mamarazzi».