Συναντήθηκαν Πικέ- Σακίρα και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα - Το ανοιχτό πορτ μπαγκάζ που πρόδωσε την αμηχανία
i

Σακίρα - Πικέ/ ©Instagram

Συναντήθηκαν Πικέ- Σακίρα και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα - Το ανοιχτό πορτ μπαγκάζ που πρόδωσε την αμηχανία

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:48 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 13.02.2023

Ο Ζεράρ Πικέ επισκέφθηκε την Σακίρα και φεύγοντας ξέχασε ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Το στιγμιότυπο αυτό έχει γίνει ήδη viral.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ έχουν καταφέρει να απασχολούν σχεδόν καθημερινά τα Μέσα. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα γίνονται σε καθημερινή βάση θέμα είτε στο διαδίκτυο είτε στον Τύπο. 

Πότε η σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κία, πότε το τραγούδι της Σακίρα, κάτι θα βρεθεί προκειμένου να απασχολήσουν και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτή τη φορά το γύρο του διαδικτύου κάνει το ανοιχτό πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Πικέ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε τη Σακίρα αλλά ποιος ξέρει τι σκεφτόταν και έφυγε ξεχνώντας το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του ανοιχτό. Σύμφωνα με τη Marca ο Ζεράρ Πικέ πήγε να πάρει από το σπίτι της Κολομβιανής τραγουδίστριας τα αγόρια τους χωρίς να ανταλλάξει κάποια κουβέντα το πρώην ζευγάρι. 

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα σούπερ σταρ αγνόησε τελείως την παρουσία του Πικέ, περνώντας από δίπλα του χωρίς να γυρίσει ούτε στιγμή το κεφάλι της. Δεν τον κοίταξε ούτε του είπε λέξη καθώς ο πρώην «Μπλαουγκράνα» τακτοποίησε τα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ καθώς ετοιμαζόταν να φύγει με τα αγόρια.