Απίθανο σενάριο συνδέει τον Χάμες Ροντρίγκες με το νέο τουρνουά του Πικέ
i

Ζεράρ Πικέ και Χάμες Ροντρίγκες/ David Ramos / Getty Images

Απίθανο σενάριο συνδέει τον Χάμες Ροντρίγκες με το νέο τουρνουά του Πικέ

Sportal newsroom 23:10 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 04.02.2023

Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Χάμες Ροντρίγκες έχει σκεφτεί μία... διαφορετική συνταξιοδότηση, η οποία εμπλέκει το νέο τουρνουά του Πικέ, Kings League.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί ένα από τα κορυφαία μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού Ολυμπιακού, αφού κάθε του παιχνίδι περιλαμβάνει μεγάλη συνεισφορά στο κομμάτι της επίθεσης. Για την ώρα ο έμπειρος επιθετικός παραμένει επιθετικός των «ερυθρόλευκων», όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν έχει σκεφτεί το μέλλον του.

Μπορεί η σταδιοδρομία του να περιλαμβάνει αρκετά επιχειρηματικά πλάνα (π.χ. την αλυσίδα καφέ στην πατρίδα του), όμως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ μοιάζει να μην θέλει να σταματήσει εντελώς το ποδόσφαιρο μετά την απόσυρση του. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα σενάρια στην Ισπανία, τα οποία τον εμπλέκουν στη νέα διοργάνωση του Πικέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει η ιστοσελίδα της πατρίδας του «La10», ο 31χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι εστί Kings League και αυτό ήταν αρκετό - σε συνδυασμό με δήλωση του παίκτη πως σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 33 - για να πυροδοτήσει τη φήμη πως ο ίδιος αναμένεται να εμπλακεί στο τουρνουά. Μάλιστα, το γεγονός πως οι δύο γνωρίζονται από το κοινό τους πέρασμα στη La Liga ήταν και αυτό που αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα».