Σακίρα: Προσέλαβε ντετέκτιβ για να μάθει αν την απατούσε ο Πικέ

Σακίρα

i

Σακίρα/©printscreen youtube

Σακίρα: Προσέλαβε ντετέκτιβ για να μάθει αν την απατούσε ο Πικέ

Sportal newsroom 09:38 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 03.02.2023

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Σακίρα ενεργοποίησε επαγγελματία ερευνητή για να ανακαλύψει την απιστία του Πικέ.

Η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Cuatro al Dia» έκανε μία αποκάλυψη για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κολομβιανή τραγουδίστρια είχε υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα. Ο Πικέ την πήρε τηλέφωνο όταν βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική. Η Σακίρα ήταν εκεί για να πρωταγωνιστήσει σε μία εκπομπή όταν άκουσε τον πρώην συζυγό της να της λέει ότι χρειαζόταν περισσότερο... χώρο. 

Η Σακίρα προσέλαβε ντετέκτιβ, ο οποίος παρακολούθησε τον Πικέ και τράβηξε φωτογραφίες που απέδειξαν ότι έχει σχέση με την Κλάρα Κία. Στη συνέχεια η Σακίρα έκανε προσπάθειες για να μην διαλυθεί ο γάμος. Πρότεινε στον Πικέ να επισκεφθούν ειδικό σύμβουλο. Η πρόταση απορρίφθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή, που αποφάσισε να μετακομίσει σε διαμέρισμα. Μετά από λίγο διάστημα ο Πικέ ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι όπου ζούσε με τη Σακίρα αλλά εκείνη δεν δέχθηκε. Τον Ιούνιο χώρισαν οριστικά.  

Βέβαια ο χωρισμός τους δεν τους έκανε κακό. Αντιθέτως τους έχει αποφέρει πολλά εκατομμύρια. Ιδιαίτερα στη Σακίρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε τραγούδι με το οποίο εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην σύντροφο της και στην νέα του αγαπημένη.