Βόμβα: Ο Μιλάν Πικέ πρότεινε στην μητέρα του, Σακίρα να συνεργαστεί με τον Bizarrap (vid)
i

Μιλάν Πικέ/©instagram

Βόμβα: Ο Μιλάν Πικέ πρότεινε στην μητέρα του, Σακίρα να συνεργαστεί με τον Bizarrap (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:30 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο μεγάλος γιος του Πικέ και της Κολομβιανής τραγουδίστριας είναι φανατικός θαυμαστής του μουσικού παραγωγού από την Αργεντινή.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη η πρωϊνή εκπομπή «Despierta América». Ρεπόρτερ ανέφερε μεταξύ άλλων το εξής: «Και ενώ η Σακίρα συνεχίζει να πουλάει και να μην κλαίει, θα σας πούμε ποιος τη συμβούλεψε να κάνει το τραγούδι με τον Bizarrap. (Ο Πικέ και και η Μαρτί) δεν μπορούν να φανταστούν ποιος ήταν. Θα μείνουν με το στόμα ανοικτό. Τους λέμε λοιπόν αποκλειστικά ότι δεν αφορά άλλον από τον δικό του γιο. Τον Μιλάν.»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάψευση του θέματος. Η ρεπόρτερ συνέχισε ακάθεκτη, λέγοντας: «Ο Μιλάν είναι μεγάλος θαυμαστής του Bizarrap μετά την πρόσφατη επιτυχία "Quédate" από τον τραγουδιστή Quevedo. Ο μικρός δεν δίστασε να συνεργαστεί μαζί του, τα υπόλοιπα είναι ιστορία και αυτό σημαίνει ότι ο Μίλαν ξέρει ξεκάθαρα τι συμβαίνει.» Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν αναστάτωση στο στούντιο. Άμεσα παρενέβη η Alba Carrillo. Το πρώην μοντέλο, που είναι πλέον παρουσιάστρια στην ισπανική τηλεόραση, μόλις άκουσε την είδηση, ξεκαθάρισε: «Τα παιδιά είναι υπερήφανα για τους γονείς τους. Αυτό δείχνει ότι ο Μιλάν χάρηκε πολύ που είδε την μητέρα του με τον Αργεντινό παραγωγό.» 

Πρόσφατα ο Μιλάν εμφανίστηκε μαζί με τον Ζεράρ σε εκπομπή για το Kings League. Πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι της Σακίρα. Το παιδί έχει πάρει και από τους δύο γονείς. Έχει καλλιτεχνική φλέβα από την μητέρα του και κάνει φοβερά «τάκλιν» σαν τον πατέρα του.