H Σακίρα ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι την Μαδρίτη και διασκεδάζει με τις φίλες της (vid)

Σακίρα

i

©instagram

H Σακίρα ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι την Μαδρίτη και διασκεδάζει με τις φίλες της (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:16 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Το video clip σαρώνει στο YouΤube με περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές.

Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η κόντρα της Μαδρίτης με τη Βαρκελώνη. Η νεολαία στην ισπανική πρωτεύουσα έχει βρει εδώ και λίγες ημέρες το αγαπημένο της τραγούδι για τη νυχτερινή διασκέδαση. Πρόκειται για την νέα επιτυχία της Σακίρα, που αναζωπύρωσε την κόντρα της με τον Ζεράρ Πικέ και προκάλεσε την αντίδραση του. Άλλωστε ως πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ποτέ αγαπητός στη Μαδρίτη, που βρήκε την ευκαιρία να τον πικάρει.  

Στο μεταξύ η Σακίρα βγήκε μαζί με τις φίλες της για να διασκεδάσει. Από τα πλάνα φαίνεται αρκετά χαρούμενη. Και πως να μην ισχύει αυτό από τη στιγμή που το νέο της τραγούδι ξεπέρασε τις 100.000.000 προβολές στο YouTube. 

Μόλις οι θαυμαστές αντιλήφθηκαν την παρουσία της γνώρισε την αποθέωση.

Η Σακίρα ανέβηκε στην κορυφή και στην Αργεντινή. Στο Μπουένος Άιρες ο κόσμος τραγουδάει και χορεύει στους ρυθμούς της νέας της επιτυχίας. Την αποκαλεί «βασίλισσα» και στέκεται στο πλευρό της.  

Η πίκρα της για την προδοσία, όπως η ίδια την αποκαλεί, του Πικέ μπορεί να είναι μεγάλη αλλά από εμπορικής πλευράς μόνο κακό δεν της κάνει. Απεναντίας η Σακίρα διαχειρίζεται την υπόθεση προς όφελος της, δίνοντας με έξυπνο τρόπο ώθηση στην καριέρα της.