Πικέ σε Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo» (vids)
i

Ζεράρ Πικέ/PrtScr

Πικέ σε Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo» (vids)

Κώστας Τόπας 10:41 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 15.01.2023

Ο Ζεράρ Πικέ πήρε θέση για τις σπόντες της Σακίρα από το πρόσφατο κομμάτι της και απάντησε καυστικά, ανακοινώνοντας ως χορηγό της λίγκας του την Casio και πως θα πάει στο γήπεδο με... Twingo!

Η Σακίρα έβγαλε νύχια εναντίον του Ζεράρ Πικέ με τον οποίο έχει χωρίσει από το καλοκαίρι. Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, που δεν έχει τίτλο, σε συνεργασία με την Bizarrap. Την 24χρονη Dj και παραγωγό δίσκων από την Αργεντινή.

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού. Από την πλευρά του όμως ο Πικέ φαίνεται ότι το διασκεδάζει όλο αυτό. Γι' αυτό άλλωστε εμφανίστηκε στο stream που προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League για να ανακοινώσει την είδηση πως η λίγκα σύναψε χορηγική συμφωνία με την... Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι της διάσημης μάρκας και λέγοντας πως «είναι ρολόγια για μια ζωή».

Μάλιστα, ο πρώην στόπερ της της Μπαρτσελόνα δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Σακίρα στο τραγούδι της.