Η σύζυγος του Μέσι στηρίζει τη Σακίρα

Η σύζυγος του Μέσι στηρίζει τη Σακίρα

Sportal newsroom 12:51 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 03.01.2023

H Αντονέλα Ροκούζο έδειξε τη στήριξή της σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Η 45χρονη σταρ της μουσικής σκηνής, Σακίρα, χώρισε τον Ιούνιο που μας πέρασε με τον 35χρονο Ζεράρ Πικέ μετά από 11 χρόνια κοινού βίου. Ενός βίου ο οποίος τους χάρισε και 2 παιδιά, τον Μίλαν, 9 χρονών και τον Σάσα, 7 χρονών. Ο χωρισμός τους δεν ήταν ακριβώς «βελούδινος», με αρκετές αναφορές να κάνουν λόγο για τον άπιστο χαρακτήρα του Καταλανού πρώην άσσου της Μπαρτσελόνα. 

Η 34χρονη Αντονέλα έχει δείξει και πέρυσι την συμπαράστασή της προς τη Σακίρα, όταν η τελευταία είχε κάνει μια ανάρτηση αναφορικά με την έξοδο τότε του μπαμπά της από το νοσοκομείο. Η Ροκούζο είχε τότε απαντήσει με emoji «καρδιές». Το ίδιο συνέβη και τη χτεσινή μέρα, μετά από ένα ποστ ξανά στο ίνσταγκραμ από μεριάς Σακίρα. 

Χαρακτηριστικά έγραψε, με σαφείς αναφορές προς τον πρώην σύντροφό της: «Παρόλο που οι πληγές μας συνεχίζουν να είναι ανοιχτές αυτό το νέο έτος, ο χρόνος έχει χέρια χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνέχισε να εκτιμάς τον εαυτό σου. Επειδή υπάρχουν περισσότεροι καλοί από κακούς ανθρώπους. Περισσότεροι συμπονετικοί άνθρωποι από ανυπόφορους ανθρώπους. Λιγότεροι αυτοί που φεύγουν και περισσότεροι αυτοί που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυα μας δεν είναι σπατάλη, ποτίζουν το χώμα όπου θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν περισσότερο ανθρώπους, ώστε μέσα από τον σπαραγμό να συνεχίσουμε να αγαπάμε».  

Η σύζυγος του Λίο απάντησε ξανά με «καρδούλες», θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα στήριξής της προς την-ακόμα πληγωμένη κατά πως φαίνεται-Σακίρα.