Απίστευτες αποκαλύψεις για τον γάμο Πικέ-Σακίρα
i

Πικέ-Σακίρα / © Twitter

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον γάμο Πικέ-Σακίρα

Sportal newsroom 23:19 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2023

Ισπανικό δημοσίευμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας... καυτές αποκαλύψεις για τον γάμο του Πικέ με τη Σακίρα, που έχει τελειώσει.

Είναι γνωστό πως εδώ και μήνες ο γάμος του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα έχει τελειώσει. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως έχουν σταματήσει και οι αποκαλύψεις σχετικά με την περίοδο που ήταν μαζί.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος του σκανδαλοθηρικού Τύπου, Τζόρντι Μαρτίν, ανέφερε ότι στη διάρκεια του γάμου τους ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα ήταν κατ' επανάληψη άπιστος. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως απίστησε πάνω από 50 φορές.

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

19:42 - 06.12.2022

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)

Οι φήμες θέλουν τον Γκάβι να έχει έρθει αρκετά κοντά με την πριγκίπισσα Λεονόρ, κάτι το οποίο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης τόσο στα αποδυτήρια της Ισπανίας όσο και της Μπαρτσελόνα.

«Απάτησε πάνω από 50 φορές ο Πικέ. Υπήρχε σίγουρα μια απιστία το 2012, το 2016 επίσης με την παλιά του σύντροφο Νουρία Τόμας και πριν δύο χρόνια με μια κοπέλα σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ρεπόρτερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πικέ είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με την Κλάρα Κία, με τις φήμες που κυκλοφορούν να υποστηρίζουν πως η σχέση τους άρχισε πριν χωρίσει με τη Σακίρα.