«Μάχη» Clasico για τον Χάβι Γκέρα
i

ΓΚΕΡΑ / © Intime

«Μάχη» Clasico για τον Χάβι Γκέρα

Sportal newsroom 16:32 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 13.01.2023

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια Β’, Χάβι Γκέρα, ενόψει μεταγραφικής περιόδου καλοκαιριού.

Οι κόντρα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρες, αφού ουκ ολίγες φορές οι δύο σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ίδιο παίκτη. Κάτι τέτοιο μοιάζει να γίνεται και τώρα, με τα δύο κορυφαία κλαμπ της Ισπανίας να έχουν βάλει στο «μάτι» τον μέσο της Βαλένθια Β’, Χάβι Γκέρα. 

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες μέρες το ρεπορτάζ της «El Mundo Deportivo» ανέφερε πως οι «μερένγκες» ήθελαν να φέρουν στη Μαδρίτη τον νεαρό παίκτη. Αυτό το ρεπορτάζ ήρθε να επιβεβαιώσει και η «Marca», προσθέτοντας όμως στους «μνηστήρες» και την μεγάλη αντίπαλο, η οποία φαίνεται να ενδιαφέρεται επίσης για τον μέσο των «νυχτερίδων». Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του ισπανικού συλλόγου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Β’ ομάδας φέτος, έχοντας πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. 

Πιο αναλυτικά, σε 12 αγωνιστικές έχει ισάριθμα παιχνίδια, εκ των οποίων έχει προσφέρει ένα γκολ και μία ασίστ. Σύμφωνα με το transfermarkt η τρέχουσα αξία του είναι μόλις 25 χιλ. ευρώ, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να τον αγοράσουν με ένα ευτελές ποσό για τα δικά τους δεδομένα. Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Γκέρα έχει αγωνιστεί μία φορά με την πρώτη ομάδα και συγκεκριμένα αυτή ήταν στο Κόπα Ντελ Ρέι, κόντρα στην Ατλέτικο Μπαλεάρες, όπου μπήκε μόλις για ένα λεπτό.