Στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού η σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί

Στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού η σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία Μαρτί

Sportal newsroom 22:18 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 31.01.2023

Στο νοσοκομείο, με κρίσεις πανικού, εισήχθη η Κλάρα Κία Μαρτί, σύντροφος του Ζεράρ Πικέ.

Η Κλάρα Κία, νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ πιέζεται αρκετά από τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η 23χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με κρίσεις άγχους και πανικού.

Η Κλάρα Κία Μαρτί εισέπραξε αρκετή αρνητική δημοσιότητα μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Όταν, μάλιστα, ξεκίνησαν οι σπόντες της Σακίρα μέσω των τραγουδιών της, η Κλάρα Κία βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας αφού θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό του ζευγαριού. 

Η 23χρονη κοπέλα δεν κατάφερε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα, αρχικά, να απομονωθεί. Η Μαρτί κλείστηκε στο σπίτι των γονιών της προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος», αποκάλυψε προ ημερών ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σαούλ Ορτίθ. 

Η Κλάρα Κία Μαρτί απευθύνθηκε και σε ψυχολόγο, ωστόσο όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ισορροπήσει στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας της με αποτέλεσμα την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, προκειμένου να βρει λύση στα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.