Θαυμαστές έστειλαν στη Σακίρα τούρτα γενεθλίων με Ferrari, Twingo, Casio και τον Ζεράρ Πικέ (vid)
i

Σακίρα/©Printscreen

Θαυμαστές έστειλαν στη Σακίρα τούρτα γενεθλίων με Ferrari, Twingo, Casio και τον Ζεράρ Πικέ (vid)

Sportal newsroom 14:07 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 05.02.2023

Εκπληκτη έμεινε η Σακίρα όταν αντίκρισε την τούρτα γενεθλίων της που της ετοίμασαν θαυμαστές, η οποία είχε πάνω φωτογραφίες από Ferrari, Twingo, Casio και τον Ζεράρ Πικέ.

Το κομμάτι της Σακίρα που επιτίθεται στον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ με τίτλο: «BZRP Music Sessions #53», έχει συγκεντρώσει 133 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε μόλις πέντε ημέρες! Στην πραγματικότητα, οι στίχοι του τραγουδιού προκάλεσαν την αντίδραση ακόμη και από τον ίδιο τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει απαντήσει πολλές φορές σε κάτι που αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δημόσια διαμάχη.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την δεύτερη ημέρα του Φεβρουαρίου, η Σακίρα γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της. Την ίδια ημέρα είχε γενέθλια και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας Πικέ, με την κόντρα τους να μην σβήνει ούτε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Θαυμαστές έστειλαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, στη Βαρκελώνης, τούρτες για τα γενέθλιά της και μια από αυτές, είχε ως διακόσμηση ένα Renault Twingo, μια Ferrari και έναν… Ζεράρ Πικέ. Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, στη βάση της τούρτας υπάρχει εικόνα από ένα Renault Twingo και μια Ferrari κάνοντας αναφορά στον στίχο του τραγουδιού – δηλητήριο για τον Πικέ: «Αντάλλαξες μια Ferrari μ’ ένα Twingo».

Στην κορυφή βρίσκεται μια δική εικόνα της Σακίρα και μια του Πικέ, στην οποία φορά ένα ρολόι Casio, όταν την στιγμή που ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την Kings League.

Από την πλευρά της η Κολομβιανή τραγουδίστρια ανήρτησε στα social media την τούρτα χωρίς όμως την εικόνα του Ζεράρ Πικέ, που ενδεχομένως αφαίρεσε.