Εκπληκτικό: Δέκα παίκτες από την ενδεκάδα του Γιβραλτάρ παίζουν στην ίδια ομάδα!
i

© Intime

Εκπληκτικό: Δέκα παίκτες από την ενδεκάδα του Γιβραλτάρ παίζουν στην ίδια ομάδα!

Sportal newsroom 22:21 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 24.03.2023

Με δέκα συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο παίζει απέναντί της η Εθνική ομάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Στην Πορτογαλία απέναντι στο Γιβραλτάρ ξεκίνησε το ταξίδι της στα προκριματικά του Euro η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο όπου ξεχωρίζουν η Γαλλία και η Ολλανδία.

Η αρχική ενδεκάδα του Γιβραλτάρ αποτελείται από δέκα ποδοσφαιριστές της Λίνκολν. Η ενδεκάδα του Γιβραλτάρ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κόλεϊνγκ, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σέργκεντ, Βαλαρίνο, Τορίγια, Μπρίτο, Μπερνάντο Λόπες, Ρόναν, Γουόκερ, Τσακιάρο. Μόνο ο Ολιβέρο, ο 24χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Γιουρόπα.

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της Ελλάδας;
EURO

14:34 - 23.03.2023

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της Ελλάδας;

Η Ελλάδα καλείται να λάβει την καλύτερη δυνατή θέση της στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας όμως απέναντι της ομάδες όπως η Γαλλία και Ολλανδία. Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της «γαλανόλευκης»;

Η Λίνκολν είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος του Γιβραλτάρ. Ιδρύθηκε το 1976 και μετράει 27 πρωταθλήματα. Το 2014, μετά την ένταξη της χώρας στην UEFA, έγινε η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Λίνκολν έπαιξε τότε κόντρα στην HB από τα νησιά Φερόε. Το 1-1 στην έδρα της σε συνδυασμό με την ήττα της με 5-2 εκτός έδρας την έφερε εκτός συνέχειας.