Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η νίκη είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©intime

Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η νίκη είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς»

Sportal newsroom 21:55 - 05.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς ανέφερε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, ενώ σχολίασε ότι λίγες ομάδες θα περάσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Άρη με 1-0 χάρη στο γκολ του Σπόραρ. Έτσι οι «πράσινοι» ανέβηκαν πάλι πρώτοι στη βαθμολογία, μετά και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σχολίασε ότι οι παίκτες του δεν ήταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβηκαν, δημιούργησαν φάσεις και βρήκαν και το γκολ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι λίγες ομάδες θα περάσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο απλοί, πιο δημιουργικοί, φτιάξαμε φάσεις και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

«Έτσι είναι τα playoffs. Αυτή η νίκη ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για μας, λόγω της αξίας του αντιπάλου, γιατί δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ», πρόσθεσε.

Τέλος για τον Σπόραρ σχολίασε: «Για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά δεν νομίζω να υφίστανται οι ψυχολογικοί λόγοι για μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους. Ήταν μια αποτυχία η ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο».